خانه موسیقی کتاب سال انتخاب می‌کند

گروه فرهنگ و هنر: محمد سریر، مدیر عامل خانه موسیقی از برگزاری جایزه بهترین کتاب موسیقی سال خبر داد. وی در گفتگو با فارس با اعلام این خبر گفت: خانه موسیقی در نظر دارد از امسال برنامه‌ای با عنوان جایزه بهترین کتاب موسیقی سال را در 4 زمینه کتاب‌های آموزشی، علمی، ترجمه و پارتیتورها برگزار کند.
کد خبر: ۳۰۷۹۷۶

وی ادامه داد: در این جایزه، امسال را از سال 85 به بعد در نظر می‌گیرم و از سال‌های آینده تنها کتاب‌های مرتبط با همان سال را بررسی می‌کنیم.

این آهنگساز بیان کرد: تمامی کتاب‌هایی که از سال 85 در این 4 زمینه منتشر شده‌اند، در اردیبهشت ماه جمع‌آوری و یک ارزیابی اولیه می‌شوند و با داوری نهایی در جشن خانه موسیقی که مهرماه برگزار خواهد شد، بهترین‌ها اعلام می‌شوند. سریر در خصوص اهداف برگزاری این جایزه گفت: هدف ما تشویق و پشتیبانی برای انتشار، تدریس و بالا بردن فرهنگ علمی جامعه است؛ چرا که خانه موسیقی، بیشتر در حوزه‌هایی فعالیت می‌کند که تاثیراتش گسترده باشد. وی خاطرنشان کرد: جایزه بهترین کتاب موسیقی سال در جشن خانه موسیقی اهدا می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها