در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
محمدرضا نادری در حاشیه افتتاح دفتر گمرک شهرستان آمل در گفتگو با مهر اظهار داشت: میزان واردات خودروهای خارجی به کشور امسال در مجموع حدود 45 درصد کاهش داشته است.
وی اضافه کرد: بیشترین خودروهای وارداتی به کشور از کشورهای کره، ژاپن و آلمان بوده است.
معاون سازمان گمرکات کشور همچنین به صادرات خودرو از کشور اشاره و تصریح کرد: در هشت ماهه امسال 24 هزار و 121 دستگاه خودرو از کشورمان به خارج از کشور صادر شد.
نادری با اشاره به اینکه از سال 72 تاکنون قانون منع واردات خودروهای خارجی به کشور رفع شده است، افزود: برای واردات خودرو به کشور وزارت صنایع ومعادن، شرکتهای خودروساز وسازمان بهینه سازی مصرف سوخت و سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص نوع خودروهای وارداتی نظر می دهند.
وی همچنین در پاسخ به این سئوال که تکلیف برخی کالاهایی که در انبارهای گمرک باقی مانده و صاحبان آنها به دنبال ترخیص کالاهای خود نیستند چه می شود، گفت: انبار تحت مالکیت گمرک در کشور کم است و بیشتر انبارها در اختیار سازمانهای همجوار است.
نادری از روند رو به رشد صادرات کالاها از گمرکات کشور به خارج از کشور خبر داد و گفت: با وجود بحرانهای موجود در اقتصاد جهانی میزان صادرات کشور از ابتدای امسال تاکنون 114 درصد رشد داشته است.
نادری خاطرنشان کرد: انتظار می رود این روند رو به رشد صادرات کالا از کشور ادامه داشته باشد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: