در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
حسین زین الصالحین در گفتگو با مهر در کرمان اظهار داشت: عامل اصلی بروز سیل در شهرستان فهرج بارش باران در بالا دست و سرازیر شدن آب در شهرستان فهرج بود که به دلیل نبود سد ، آب وارد شهر فهرج و سایر مناطق مسکونی این منطقه شد.
وی افزود: به دلیل بروز سیلاب 400 واحد مسکونی دچار آبگرفتگی و 10 واحد نیز تخریب شد به طوریکه هم اکنون نیز وسایل مردم زیر گل و گلای قرار دارد و هیچ راهی نیز برای جبران خسارت مردم وجود ندارد. امداد رسانی به سیل زدگان به صورت موقت انجام شده است اما باید برای حمایت از این افراد امدادرسانی تسریع و افزایش یابد.
زین الصالحین عنوان کرد: پنج مدرسه نیز در شهرستان فهرج تخریب شده اند و دانش آموزان این مدارس برای ادامه تحصیل با مشکل مواجه هستند.کشاورزی منطقه نیز به شدت آسیب دیده به گونه ای که محصولات کشاورزی فصلی کشاورزان کاملا نابود شده است.
وی با اشاره به وجود کپر و خانه های خشت و گلی در شهرستان فهرج خواستار توجه مسئولان برای استحکام سازی سازه های شهرستان شد.
فرماندار فهرج از تخریب 20 قنات و بسیاری از راه های روستایی خبر داد و گفت: کمک رسانی اولیه تنها جنبه مسکن دارد و این کمکها باید ادامه یابد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: