کی چی گفت

دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، درباره تولید موش‌های رنگی به مهر گفته است: «یکی از فعالیت‌های محققان جهاد دانشگاهی در پژوهشکده رویان، تولید حیوان با یک رنگ خاص است. در این پروژه تحقیقاتی ژن خاصی به سلول‌های بنیادی جنین تشکیل شده وارد می‌شود. این ژن به گونه‌ای است که در زیر نور تغییر رنگ می‌دهد و به صورت بنفش رنگ ظاهر می‌شود.»
کد خبر: ۲۹۳۴۴۰

 احمدی‌مقدم، دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر به مهر گفته: «15 میلیون ایرانی در معرض خطر استفاده از مواد مخدر هستند. این موضوع نگرانی‌های زیادی را ایجاد کرده و افراد زیادی را در پیرامون این افراد اعم از خانواده، همکلاسی، همکار، همسایه، اقوام و... در معرض خطر قرار داده است و بنابراین باید توجه بیشتری در این حوزه شود.»

 Uقرارداد کریمی را بزودی افشا می‌کنم. کارهای کرانچار را یک آدم ناشی هم انجام نمی‌داد. کرانچار برای اهداف خاصی به ایران آمد. عده‌ای با هم برای عدم موفقیت ما جلسه می‌گذاشتند. برنامه‌ریزی کردند تا در نهایت کرانچار را به تهران بیاوریم. ادامه حضور کرانچار در ایران به صلاح نیست.» چه کسی می‌تواند چنین حرف‌هایی بزند؟ حدسش اصلا کار سختی نیست. اینها گفته‌های عباس انصاری‌فرد، مدیرعامل سابق قرمزهاست؛ در گفتگوی تفصیلی‌اش با ایلنا که خواندنی است.

 کیوان ساکت، آهنگساز به مهر گفته است:‌ «یکی از دستاوردهای مهم ثبت جهانی ردیف موسیقی ایرانی، ایجاد علاقه‌مندی و تغییر در نوع نگاه نسل جوان امروز ما نسبت به جایگاه و شأن موسیقی ایرانی است.»

 هفته گذشته، هفته جملات قصار از جماعت فوتبالی بود. محمد مایلی‌کهن که ید طولایی در این جملات دارد، در گفتگویش به ایسنا گفته: «در فوتبال ایران خلافکارها، تیغ‌شان برنده‌تر و زبانشان درازتر است. با ابرام چرخی هم می‌توانستیم امارات را ببریم! دایی مقصر نرفتن به جام جهانی نبود.»

 ایرنا:‌ «فی‌الحال وضعی میانه داریم.» این گفته ابوسعید ابوالخیر نیست؛ بلکه جمله علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی است. ادبیات و نوع گفتار او همیشه مورد توجه رسانه‌ها بوده است.

 تهمینه میلانی، کارگردان سینمای ایران به ایسنا گفت: «متاسفانه، مسائل و مشکلات زنان در جامعه بسیار بیشتر از مردان است و تاکنون هم توجه ویژه و قابل قبولی به مسائل متعدد زنان صورت نگرفته است. کم‌کاری بسیاری در حوزه سینمای زن وجود دارد. بیشتر فیلم‌ها، تم‌های مردانه دارند و در جهت حل مسائل زنان برنمی‌آیند.»

«به خاطر یک یا چند نفر برنامه‌های هنری کشور را معطل نمی‌گذاریم. برنامه‌های ما تحت تاثیر فضاسازی افراد، لغو نمی‌شود. مطبوعات فضای فعلی را خاک‌آلود نکنند. تاکنون هیچ مشکلی با اعضای انجمن نداشته و نداریم. اغلب برنامه‌های 6 ماهه اول موزه به سرانجامی نیک رسید.» اینها همه حرف‌های شالویی،‌ مدیر دفتر امور هنرهای تجسمی وزارت ارشاد است در گفتگو با ایلنا.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها