حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
رهبریان افزود: در یک فقره از این شکایتها معلوم شد اعضای این باند پس از خرید 40 تخته فرش ماشینی هنگام غروب فرشها را بارگیری و به فروشنده چکهای جعلی ارائه کردهاند و روز بعد فروشنده هنگام وصول چکها متوجه شده چکهای ارائه شده فاقد اعتبار است.
چهرهنگاری
رئیس اداره 13 آگاهی اضافه کرد: با افزایش شکایتها و چهرهنگاری از خریداران اموال، ردپای یک مجرم سابقهدار در این کلاهبرداریها شناسایی شد و پس از 3 ماه تعقیب و مراقبت، همدستان وی نیز شناسایی شدند و در عملیاتی همزمان6 مخفیگاه اعضای این باند در مارلیک کرج، مولوی، نجاتاللهی، خیابان بهار، سرباز و خیابان آیتالله کاشانی بازرسی و مقادیر قابل توجهی اموال خریداری شده از مالباختگان کشف و ضبط شد.
رهبریان یادآور شد: در ادامه 3 دفتر که به عنوان محل کار مورد استفاده قرار میگرفت نیز شناسایی و در بازرسی از این محلها نمونه اصلی چکهای جعل شده و مقادیری اموال مالباختگان کشف و ضبط شد.
متهمان اصلی این پرونده به نامهای حسین و محمدرضا با اعتراف به جعل چکهای رمزدار بینبانکی عنوان کردند، اموال خریداری شده را به نصف قیمت واقعی به خریداران اموال مسروقه فروختند.
معاون مبارزه با جرایم رایانهای پلیس آگاهی در ادامه تصریح کرد: 2 متهم اصلی پرونده سالهای 71، 75 و 76 به اتهام کلاهبرداری دستگیر و در زندان تحمل کیفر کردهاند.
وی افزود: تاکنون 15 نفر از مالباختگان شناسایی و مقادیر قابل توجهی انواع کالا از آنها کشف و ضبط شده است.
سرهنگ رهبریان با تاکید بر چاپ تصویر دو متهم اصلی پرونده بدون پوشاندن چهره با دستور بازپرس شعبه 10 دادسرا ناحیه 12 از مردم خواست چنانچه شکایتی از متهمان دارند، به پلیس آگاهی یا شعبه بازپرسی مراجعه کنند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....