معاون فرهنگی وزیر ارشاد:

اروپایی‌ها هم چندان اهل مطالعه نیستند

گروه فرهنگ و هنر: معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در زنجان با اعلام برنامه‌های این وزارتخانه برای افزایش سرانه کتاب خوانی در کشور گفت: برخلاف باور همگان، مردم برخی کشورهای اروپایی نیز چندان اهل مطالعه نیستند. به گزارش ایسنا، محسن پرویزبا بیان این که بر اساس آخرین تحقیقات صورت‌گرفته، سرانه مطالعه در ایران حدود 18 دقیقه است، افزود:در کشورهای اروپایی، میزان مطالعه کتاب در کشورهای مختلف متفاوت است و از 6 کتاب در سال تا حدود یک کتاب در 5 سال، در نوسان است. یعنی برخلاف آنچه که در باور همگان وجود دارد، مردم برخی کشورهای اروپایی نیز چندان اهل مطالعه نیستند.
کد خبر: ۲۹۱۰۱۳

وی در تشریح اولویت‌های برنامه‌های آینده معاونت فرهنگی وزارت ارشاد گفت: در چند سال گذشته با برگزاری جشنواره‌های مختلف، رونق مناسبی در حوزه شعر کشور به وجود آمده است و حالا وقت آن رسیده با جدیت بیشتربه فعالیت‌های خود در حوزه ادبیات داستانی شدت ببخشیم. پرویز ادامه داد: همچنین در زمینه کتاب خوانی در مدارس و ادبیات کودک نیز برنامه‌های مدونی تدوین کرده‌ایم و اولویت سوم کاری ما نیز معرفی تولیدات فرهنگی داخلی در کشورهای دیگر است.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه بزرگ ناشران کشور در زنجان سخن می‌گفت،تاکید کرد: در راستای گسترش فرهنگ مطالعه همین جا اعلام می‌کنم آمادگی داریم تا تمام مدارسی را که کتابخانه دارند، تقویت و مدارس فاقد کتابخانه را نیز با اهدای اولین سهم کتاب، مجهز کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها