کی چی گفت

ایرنا: بان کی مون گفته است: «آمریکا با بدهی 772 میلیون دلاری به بودجه عادی و 502 میلیون دلاری به بودجه مربوط به عملیات نیروهای حافظ صلح و در کل با یک میلیارد و 274 میلیون دلار بدهی، ‌همچنان بدهکارترین کشور دنیا به سازمان ملل متحد است.»
کد خبر: ۲۹۰۲۱۰

 ایسنا: در تهران اگر یک جادوگر وجود داشته باشد، کسی نیست جز علی کریمی! او حالا با 10 گل زده در صدر جدول بهترین گلزن‌های لیگ برتر قرار گرفته، اما تیمش برای سومین هفته متوالی نتوانسته طعم پیروزی را بچشد و پشت سرهم مساوی کرده است، اما علی کریمی همچنان در کانون توجهات این تیم و لیگ قرار دارد. او وقتی با شعارهایی علیه خودش در بازی برابر تراکتورسازی روبه‌رو شد گفت: «از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال می‌خواهم چماق تشویق و تنبیه را فقط بر سر بازیکنان فرود نیاورند. بازیکن آدم آهنی نیست که در طول یک مسابقه کر و کور باشد و فحش‌ها و ناسزاها را نشنود. کمیته انضباطی باید با کسانی که به بازیکنان توهین می‌کنند نیز برخورد کند.» البته خودش با این حرف‌ها به کمیته انضباطی فراخوانده شد!

 ایسنا: «عباس کیارستمی» کارگردان صاحب‌نام ایرانی گفته است: «می‌خواهم همچنان در کشور خودم و به زبان مادری‌ام فیلم بسازم.» کارگردان ایرانی برنده نخل طلای کن البته نظرات سینمایی هم داشته: «آنچه سرنوشت یک فیلم خوب را رقم می‌زند، نه نقد‌های سینمایی است و نه جایزه؛ بلکه فقط زمان است. ما قضاوت‌های سطحی‌مان را در هر جشنواره انجام می‌دهیم، اما می‌دانیم که حرف آخر را ما نمی‌زنیم.»

 فارس: دکتر محسن نراقی، رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی به فارس گفته است: «50درصد جراحی‌های زیبایی بینی در کشور غیرضروری است و پزشکان می‌توانند با کمی صحبت و مشاوره با بیمار، او را از انجام عمل جراحی بینی غیرضروری منصرف کنند. هرچند از عمل جراحی بینی در کشور استقبال زیادی می‌شود، اما چون آماری نداریم، نمی‌توان رتبه نخست جراحی بینی را به ایران اختصاص داد.»

 فارس: حکایت امیر قلعه‌نویی با باشگاه سابقش تمامی ندارد. بعد از بیانیه سوم این باشگاه علیه قلعه‌نویی، این بار صدای ژنرال درآمده است و گفته: «همان طور که محمدرضا ساکت در سایت باشگاه اعلام کرده، من ترجیح می‌دهم برابر چنین هجمه‌هایی خویشتنداری کنم، اما تاکید می‌کنم مردم به خوبی افراد دروغگو و گرگ‌ها را می‌شناسند و آنها می‌توانند در این زمینه قضاوت کنند. صمد مرفاوی دوست 20 ساله من در استقلال است و همه بازیکنان این تیم نیز ارتباط خوبی با من دارند. از صمیم قلب آرزوی موفقیت استقلال را دارم؛ در حالی که برخی خلاف این موارد بیانیه صادر می‌کنند.»

 ایسنا: علی‌اکبر سیاری، دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ایسنا گفته: «مطالعات اخیر نشان می‌دهد که 21درصد افراد بالای 15 سال در کشور، از انواع مشکلات روانی رنج می‌برند که شایع‌ترین آن اضطراب است.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها