بازداشت متهم به آبیاری شالیزار با آب آشامیدنی در کردکوی

شالیزار
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کردکوی از شناسایی و بازداشت فردی خبر داد که از آب اشامیدنی برای آبیاری شالیزار استفاده می کرد.
کد خبر: ۱۵۶۸۹۷۵
نویسنده شبیر دائمی

سیدمحمد مصطفی‌زاده گفت: متهم آب آشامیدنی را پس از ذخیره در استخر، از طریق لوله به شالیزار خود هدایت می کرد و به این ترتیب در روزهایی که اهالی روستا به علت فشار کم آب و قطعی های مکرر، دچار مشکل بودند با آب اشامیدنی، شالیزار را آبیاری می کرد .

دادستان عمومی و انقلاب کردکوی ادامه داد: برای بررسی دقیق موضوع، از آب موجود در زمین کشاورزی نمونه‌برداری و آزمایش انجام شد که نتیجه آزمایش، وجود کلر در آب را نشان داد و استفاده از آب شرب برای آبیاری زمین کشاورزی را تأیید کرد.


مصطفی‌زاده با اشاره به بررسی‌های کارشناسی گفت: بر اساس اعلام کارشناسان، میزان آب شرب مصرف‌شده برای آبیاری این شالیزار  ۵ هزار و ۱۶۴ مترمکعب برآورد شده است که معادل مصرف یک ماه آب  آب اشامیدنی 400 خانوار است .

دادستان عمومی و انقلاب کردکوی افزود: متهم بازداشت شده و پرونده وی به اتهام اخلال در نظام اقتصادی از طریق اخلال در توزیع مایحتاج عمومی و استفاده از آب شرب برای مصارف غیرخانگی، در حال رسیدگیست .

.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها