گرد و غبار غلیظ دزفول و خوزستان را فرا گرفت

گرد و غبار غلیظ دزفول و دیگر شهرهای شمالی استان خوزستان را فرا گرفته و مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرده است.
کد خبر: ۲۸۱۶۱۵
به گزارش ایرنا، این سامانه که از حوالی ساعت 16 آسمان منطقه را تحت تاثیر قرار داده باعث تیرگی هوا و کاهش شدید دید شده به طوری که آمد و شد وسایط نقلیه در جاده های مسیر شهرهای اندیمشک - شوش - دزفول - گتوند و الوار گرمسیری با مشکلاتی همراه است.

براثر این پدیده، لایه غلیظی از خاک سطح خیابان ها و نیز خود روها را فرا گرفته و بیماران قلبی و تنفسی را ناچار به بیرون نیامدن از خانه کرده است.

مردم دزفول در حالی که امروز هوای به نسبت گرمی را پشت سرگذاشتند با وقوع ناگهانی این پدیده غافلگیر شده و از ماسکهای مخصوص برای انجام امور خود در محیط های باز استفاده می کنند.

رییس اداره هواشناسی ایستگاه صفی آباد دزفول گفت: این پدیده بر اثراستقرار سامانه به نسبت قوی از سمت کشورهای عربی همسایه ایجاد و موجب کاهش شدید دید در منطقه شده است.

" علی کرمی " افزود: براثر این پدیده در زمان حاضر شعاع دید به کمتر از 200 متر کاهش یافته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها