قالیباف اصل :

بیمه البرز هنوز در بورس پذیرش نشده است

مدیرعامل شرکت بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: شرکت بیمه البرز برای واگذاری سهام در روز چهارشنبه هنوز توسط این شرکت پذیرش نشده است.
کد خبر: ۲۷۹۹۸۰

حسن قالیباف اصل در گفتگو با مهر در مورد واگذاری سهام بیمه البرز در روز چهارشنبه هفته جاری در بورس گفت: سهام این شرکت هنوز در بورس پذیرش نشده است.

مدیرعامل شرکت بورس و اوراق بهادار تصریح کرد: برای عرضه سهام این شرکت اول باید پذیرش شود، همچنین هنوز مدارکی از سوی این شرکت به بورس ارائه نشده است.

وی تصریح کرد: اگر مدارک لازم و کامل از سوی این شرکت به بورس ارائه شود، شرکت بورس می تواند زمان عرضه سهام این شرکت در بورس را اعلام کند.

این در حالی است که فردا دوشنبه مراسم معارفه سهام بیمه البرز قبل از عرضه سهام برگزار و وضعیت این شرکت تشریح می شود. شرکت بورس شروط 23 گانه ای را برای پذیرش سهام این شرکت مطرح کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها