سینما 2009

«شاهزاده اشک‌ها» از هنگ‌کنگ به اسکار می‌رود

فارس: مقامات سینمایی هنگ‌کنگ فیلم شاهزاده اشک‌ها را به عنوان نماینده خود در این دوره از رقابت‌های اسکار انتخاب کردند. فیلم شاهزاده اشک‌ها به کارگردانی یونفان به عنوان نماینده سینمای چین در بخش فیلم‌های خارجی زبان (غیر انگلیسی) این دوره از رقابت‌های اسکار انتخاب شده است. شاهزاده اشک‌ها داستان دو خواهری است که پس از آن‌که پدرشان در چین وارد جنگ سرد با کمونیست‌ها می‌شود، احساس می‌کنند زندگیشان به نابودی کشیده می‌شود، بنابراین با خانواده‌شان به تایوان مهاجرت می‌کنند. هشتاد و دومین مراسم اهدای جوایز آکادمی اسکار 7‌مارس 2010 برگزار می‌شود.
کد خبر: ۲۷۹۷۶۵

ری بریت بازیگر استرالیایی فیلم «استرالیا» درگذشت

ری بریت، بازیگر کهنه‌کار استرالیایی در 82 سالگی درگذشت. بریت که سال گذشته در فیلم استرالیا با هیوجکمن و نیکول کیدمن همبازی بود، در دهه 1960 با حضور در تلویزیون بریتانیا وارد حیطه فیلم و سپس سینما شد.

بنابر اعلام آسوشیتدپرس و به گفته جان کامرون از نزدیکان بریت، این بازیگر باسابقه و صاحب سبک، پس از تحمل چند دوره بیماری روز سه‌شنبه در بیمارستان شهر کوئیزلند از دنیا رفت.

بنابراین گزارش، ریموند چارلز بریت 2 می 1927 میلادی در شهر کوئیزلند مرکز ایالت بریسبان متولد شده بود. بریت در دهه 1950 به انگلستان مهاجرت کرد و با سریال «ضربه‌های پردردسر» به شهرت رسید. او سال 1978 با بازی در فیلم فرد شپسی با عنوان «سرود جیمی بلک اسمیت» وارد حیطه سینما شد. از دیگر آثار ری بریت در عالم سینما می‌توان به «در زمستان تاریک» 1998 و «طوفان» 1998 نام برد.

100 فیلمساز یونانی جشنواره تسالونیکی را بایکوت می‌کنند

ایسنا: یکصد فیلمساز سینمای یونان با تحریم جشنواره بین‌المللی فیلم تسالونیکی، قصد راه‌اندازی یک فستیوال جدید سینمایی دارند. این فیلمسازان به سرکردگی گوستا گاوراس، خالق آثاری چون «زد» و «تبر»، علت تصمیم‌شان را بی‌توجهی دولت یونان به بازنگری در قوانین فیلم این کشور اعلام کرده‌اند. بنابر اعلام اسکرین دیلی، این گروه از کارگردانان سینمای یونان که باعنوان فیلمسازان در مه شناخته شده‌اند، تغییر در نحوه داوری در جشنواره فیلم تسالونیکی و ملزم نبودن فیلمسازان به ارسال آثارشان به این فستیوال قبل از حضور در مراسم جوایز رسمی سینمایی و فرهنگی این کشوررا خواستارشده‌اند. طبق قوانین موجود، داوران جشنواره فیلم تسالونیکی از سوی یک هیات 50 نفره انتخاب می‌شوند وبه گفته فیلمسازان این گروه معترض، این شیوه در نهایت به فساد در امر داوری منجر می‌شود. تئو آنجلوپلوس که یکی از اعضای اصلی و کلیدی گروه معترضان به قوانین سینمایی یونان به شمار می‌رود، به تحریم جشنواره فیلم تسالونیکی رای مثبت نداده است.

مطرح‌ترین فیلم‌های اول کارگردانان تاریخ سینما

ایسنا: مطرح‌ترین فیلم‌های اول کارگردانان تاریخ سینما، انتخاب و معرفی شدند و عناوین آثاری چون «شب شکارچی» چارلز لاتن 1955، «همشهری کین» اورسن ولز 1941و «سرزمین بد» ترنس مالیک 1973، در صدر این فهرست قرار دارند. در ادامه این فهرست عناوین آثاری چون «آتلانتا» به کارگردانی ژان ویگو محصول 1943، «خون اصیل» اثر برادران کوئن (1984) «آنها با شب زندگی می‌کنند» نیکلاس ری 1984، «400 ضربه» فرانسوا تروفو 1960، «شب مردگان زنده» جورج رومرو 1968، «شاهین مالت» جان هیوستون 1941 و «اجرای بازی» نیکلاس روگ 1970 جزو 10 فیلم اول این فهرست هستند.بنابر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی Imdb ، فیلم‌های «ایزی رایدر» دنیس هوپر، «مامان را از قطار بیرون بینداز» دنی دوویتو، «بچه‌ها» لری کلارک، «یه چیزی بگو» کامرون کروو، «پلیس خشن» تاکشی کتیانو، «باب و کارول» پائول مازورسکی، «سلیا» آن تورنر و «جورج واشنگتن» دیوید گوردون گرین در ادامه این فهرست قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها