کوتاه از جهان

سفر مخفیانه ولیعهد به افغانستان

جام‌جم آنلاین: پرنس هاکان، ولیعهد نروژ اخیرا در سفری مخفیانه به افغانستان با نیروهای نروژی مستقر در این کشور دیدار و گفتگو کرده است. به گزارش شبکه تلویزیونی NRK ، این سفر به دلایل امنیتی به صورت مخفیانه صورت گرفت و تا زمان بازگشت وی به کشورش فاش نشد.وزارت دفاع نروژ اطلاعات زیادی در خصوص سفر هاکان به افغانستان و مراکزی که وی از آن بازدید کرده در اختیار رسانه قرار نداده است.
کد خبر: ۲۷۶۲۲۰

درمان موگابه در دبی

جام‌جم آنلاین: رابرت موگابه، رئیس‌جمهور زیمبابوه از چند روز پیش به دلیل شرایط نامساعد جسمانی در بیمارستانی در دبی تحت درمان قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، موگابه پیش از دیدار امروزش با ژاکوب زوما، رئیس‌جمهوری آفریقای‌جنوبی به حراره، پایتخت زیمبابوه بازمی‌گردد.

موگابه 83 ساله که از سال 1980 قدرت را در دست دارد به ظاهر از نارسایی کلیه رنج می‌برد و توسط متخصصان مالزیایی تحت درمان قرار دارد.

مشارکت حزب‌الله در دولت لبنان

جام‌جم آنلاین: سعد حریری، نخست‌وزیر لبنان تصریح کرد با وجود تهدیدهای رژیم‌صهیونیستی،‌حزب‌الله در کابینه جدید این کشور مشارکت خواهد کرد.

به گزارش روزنامه لبنانی دیلی‌استار،‌ حریری گفت: برای تشکیل دولت وحدت ملی با حضور تمامی گروه‌ها از جمله حزب‌الله تلاش می‌کنم.

وی افزود: در حال حاضر با چالش‌های زیادی مواجه هستیم و هیچ گروه سیاسی بدون وحدت ملی نمی‌تواند با آنها مقابله کند.

تشدید اختلافات در افغانستان

جام‌جم آنلاین: عبدالله عبدالله، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری افغانستان با اعلام نتایج اولیه آرا روز گذشته ادعا کرد حامد کرزای، رئیس‌جمهور درصدد ربودن رای مردم است.

به گزارش شبکه تلویزیونی ای‌بی‌سی، عبدالله روز گذشته با نشان دادن چند فیلم ویدیویی کوتاه به خبرنگاران مدعی تقلب گسترده در فرآیند انتخابات شد.

بر اساس نتایج اولیه از 524 هزار رای شمارش شده تاکنون 213 هزار رای متعلق به کرزای و 203 هزار رای نیز به عبدالله اختصاص یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها