جشن تواشیح فرصتی برای شکوفایی مساجد

تبریز - خبرنگار جام‌جم: معاون فرهنگی آموزشی ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور، برگزاری جشنواره آواها و نغمه‌های آسمانی را فرصتی برای شکوفایی توانمندی‌های مساجد دانست. به گزارش کمیته اطلاع‌رسانی جشنواره آواها و نغمه‌های آسمانی، حجت‌الاسلام شاه‌فضل، در آئین افتتاحیه پنجمین جشنواره سرود و تواشیح ویژه اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در تالار اقبال آذر مجتمع فرهنگی هنری تبریز، اظهار کرد: برگزاری جشنواره سرود و تواشیح، گامی برای شناخت و افزایش توانمندی‌های هنرمندان این عرصه است.
کد خبر: ۲۷۵۰۰۳

وی افزود: ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور از برگزاری چنین جشنواره‌ها و مسابقات فرهنگی، اهدافی را دنبال می‌کند که شناخت استعدادها و ظرفیت‌های موجود در هنر دینی و بارور کردن این توانمندی‌ها مهم‌ترین هدف مورد نظر بوده است.

معاون فرهنگی آموزشی ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور اضافه کرد: انجام فعالیت‌هایی از این قبیل گامی برای رسیدن به هدف غایی یعنی به خدمت گرفتن هنر برای دین است. شاه‌فضل خاطرنشان کرد: مساجد به عنوان پایگاه مهم دینی مهم‌ترین و بهترین مرکز برای نیل به این مقصود بوده و در یک توصیف کلی، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مرکزی برای قالب‌بندی و به اختیار گرفتن هنر در مساجد و برای مساجد هستند.

معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را در ارتقای رغبت و افزایش جذب جوانان به مساجد بسیار موثر دانست و خاطرنشان کرد: دست یافتن به چنین امر مهمی، بهترین دلیل بر توانایی این مراکز در بسترسازی خدمت هنر به دین است.

پنجمین جشنواره سرود و تواشیح با عنوان آواها و نغمه‌های آسمانی 28 و 29 مرداد به میزبانی آذربایجان شرقی برگزار ‌شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها