علی اکبر جوانفکر در گفتگو با خبرگزاری مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: اینکه برخی افراد اعلام می کنند که چند وزیر پیشنهادی رئیس جمهور رای نمی آورند در راستای جنگ تبلیغاتی است ، بهتر است بزرگان مجلس تلاش کنند تا نگذارند اینگونه بحث ها به وجود آید چرا که رای هر نماینده با ارزش است.
وی در خصوص انتخاب سه وزیر زن در کابینه دهم از سوی دکتر احمدی نژاد گفت: در حال حاضر بیش از 60 درصد دانشجویان کشور دختر هستند و بیش از دهها هزار دانشجوی فارغ التحصیل دختر داریم که با توان بالا در رشته های مختلف مشغول به فعالیتند.
مشاوررئیس جمهور با تاکید براینکه زنان جامعه از توانمندی بالایی برخوردارند، گفت: انتخاب این سه زن در کابینه می تواند فضا را برای فعال تر شدن زنان در جامعه باز کند و به اعتقاد بنده این تصمیم بر اساس واقعیت های پیش روی جامعه گرفته شده است.
جلسه رای اعتماد باید پنجشنبه و جمعه تشکیل شود
جوانفکر همچنین در تذکری خطاب به نمایندگان خانه ملت گفت: پس از پیروزی احمدی نژاد در انتخابات نهم ریاست جمهوری وی کابینه خود را در تاریخ 23 مردادماه 1384 به مجلس معرفی کرد، نمایندگان مجلس نیز در تاریخ 30 مرداد تشکیل جلسه دادند و موضوع رسیدگی و رای اعتماد به وزرای پیشنهادی را آغاز کردند، حال بر اساس همین قانون رئیس جمهور پس از پایان یافتن مهلت قانونی خود وزرای پیشنهادیش را به مجلس معرفی کرد که در همین راستا مجلس شورای اسلامی نیز یک هفته فرصت برای بررسی دارد.
وی ادامه داد: طبق آیین نامه داخلی مجلس، نمایندگان خانه ملت از روز چهارشنبه هفته گذشته تا چهارشنبه این هفته فرصت دارند تا به بررسی وزیران بپردازند و بعد از آن نیز ظرف مدت دو روز رای گیری را آغاز کنند که بر همین اساس نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید پنج شنبه و جمعه هفته جاری تشکیل جلسه دهند و رای اعتماد به وزیران پیشنهادی را بررسی کنند.
«طبق ماده 189 آیین نامه داخلی مجلس " یک هفته پس از معرفی مجلس برای بحث و بررسی خط و مشی و اصول کلی برنامه دولت به اخذ رای اعتماد برای هیئت وزیران جلسات مجلس به طور متوالی تشکیل می گردد، با پیشنهاد رئیس و تصویب مجلس جلسات به صورت صبح و بعد از ظهر برگزار خواهد شد.»
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم