ربودن کودک 3 ساله برای هدیه دادن به برادر

گروه حوادث: زنی که به خاطر نازا بودن همسر برادرش ، کودک 3 ساله‌ای را در شهرستان قم ربوده و قصد داشت او را به آنها هدیه دهد، تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و دستگیر شد. سرهنگ حسینی، فرمانده انتظامی استان قم درباره دستگیری یک زن کودک‌ربا به «جام‌جم» گفت: هفته گذشته مردی به اداره پلیس رفت و از گم شدن دختر 3 ساله‌اش به نام ریحانه در یکی از محله‌های قم خبر داد.
کد خبر: ۲۷۳۲۶۰

مرد شاکی در اظهاراتش گفت: روز حادثه مهمان یکی از اقوام بودیم و دخترم ریحانه نیز همراه دیگر بچه‌های فامیل، در مقابل منزل بازی می‌کرد. هنگام ظهر وقتی بسراغ دخترم رفتم تا او را به خانه بیاورم، خبری از او نبود و بچه‌های فامیل هم از او بی‌اطلاع بودند. همراه اعضای خانواده‌ام به جستجوی وی پرداختیم، اما بی‌نتیجه بود. گمان می‌برم فردی او را ربوده است.

پس از این شکایت، پرونده‌ای تشکیل و تحقیقات برای یافتن دختر گمشده آغاز شد تا این که کارآگاهان در تحقیق از ساکنان محل حادثه پی بردند که یکی از مغازه‌داران، کودک گمشده را دقایقی در مغازه اش نگهداری کرده است.

با مشخص شدن این موضوع، مرد مغازه‌دار به اداره آگاهی احضار شد.

ردپای یک زن در کودک‌ربایی

این مرد در اظهاراتش به پلیس گفت: روز حادثه در مغازه‌ام بودم که متوجه دختر 3 ساله‌‌ای شدم که گم شده و گریه می‌کند. او را به مغازه‌ام بردم تا والدینش به سراغش بیایند.

10 دقیقه بعد، زن جوانی که کودکی را در آغوش داشت به مغازه‌ام آمد و با ادعای این که دختر گمشده، فرزند وی است، برای او بستنی خرید و او را با خود برد. همان روز وقتی همسایه‌ها درباره گم شدن دختر خردسال با من صحبت کردند، متوجه شدم ریحانه دختر آن زن جوان نبوده است.

سرهنگ حسینی ادامه داد: با اطلاعاتی که این مرد در اختیار پلیس قرار داد، چهره‌نگاری رایانه‌ای از زن کودک ربا صورت گرفت که مشخص شد، این زن ساکن همان محلی است که این کودک در آنجا گم شده است.

کارآگاهان با هماهنگی قضایی، زن کودک ربا را دستگیر کردند و او دربازجویی اعتراف کرد پس از مشاهده کودک گمشده  ریحانه‌  تصمیم گرفتم او را به برادرم که صاحب فرزندی نمی‌شود، تحویل دهم و کودک اکنون در خانه‌ام است.

به دنبال اظهارات زن کودک ربا، ماموران به خانه وی اعزام شدند و کودک ربوده شده را تحویل خانواده‌اش دادند. بنابر این گزارش، متهم با قرارقانونی روانه زندان شد. تحقیقات از وی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها