اظهارات دبیرکل جدید ناتو برای نزدیکی به روسیه

دبیرکل جدید ناتو در نخستین روز کارش در این مقام گفت که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی باید مردم روسیه را متقاعد کند که این ائتلاف نظامی دشمن آنها نیست.
کد خبر: ۲۷۰۲۳۴

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری "ایتارتاس "، "آندرس فوگ راسموسن " دبیرکل جدید ناتو امروز دوشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در اولین روز کاریش بعنوان رئیس این ائتلاف نظامی غربی گفت: "سازمان ناتو باید مردم روسیه را متقاعد سازد که این ائتلاف نظامی دشمن آنها نیست. "

نخست وزیر سابق دانمارک گفت که در طول چهار سال ریاست وی بر سازمان پیمان آتلانتیک شمالی تمایل دارد که مشارکت استراتژیک واقعی را مشاهده نماید.

راسموسن افزود که به عقیده وی در طول این چهار سال، باید گسترشی واقعی در مشارکت استراتژیک در میان اعضای ناتو صورت گیرد.

وی با اشاره به موضوعاتی همچون ضد‌ تروریسم، افغانستان، دزدی‌های دریایی، جلوگیری از گسترش تسلیحات هسته‌ای گفت: "ما باید همکاری‌های راهبردیمان را در حوزه‌هایی که منافع امنیتی ما را در بر می‌گیرد ارتقاء دهیم. "

راسموسن درباره خشونتهای جاری در افغانستان و حضور نیروهای ناتو در این کشور گفت: این ائتلاف نظامی باید از تبدیل شدن افغانستان به پایگاهی برای تروریسم بین‌المللی جلوگیری کند.

دبیرکل جدید ناتو پس از آغاز اولین روز کاریش بعنوان رئیس پیمان نظامی ناتو در جمع خبرنگاران گفت که به نظر وی، افغانها باید در طول چهار سالی که او ریاست ناتو را بر عهده دارد مسئولیت برقراری قسمت اعظم امنیت کشورشان را در اکثر مناطق، بدست گیرند.

راسموسن 56 ساله امروز در یک مراسم آرام، بعنوان دوازدهمین دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی کارش را آغاز کرد و از سوی "کلودیو بیسوگنیرو " معاون وی، ژنرال "جیانپائولو دی‌پائولو " رئیس هیئت نظامی ناتو و تعدادی از سران ارشد این ائتلاف نظامی در بروکسل پایتخت بلژیک مورد استقال قرار گرفت.

سازمان پیمان آتلانتیک شمالی امروز دوشنبه از شروع به کار راسموسن نخست وزیر سابق دانمارک بعنوان دبیرکل جدید این ائتلاف نظامی غربی استقبال

راسموسن که از لحاظ سیاسی یک سیاستمدار راستگرا است از نوامبر سال 2001 تا آوریل 2009 نخست وزیر دانمارک بود که در شصتمین سالروز تاسیس ناتو بعنوان دبیر کل این سازمان نظامی معرفی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها