به گزارش واحد مرکزی خبر ، مدیر عامل شرکت پتروپارس گفت : امضای این قرارداد یک میلیارد و200 میلیون دلاری نقش مهمی در تسریع اجرای این طرح دارد .
غلامرضا منوچهری افزود : با در نظر گرفتن این میزان اعتبار تـاکنون دو میلیارد و 600 میلیون دلار از هزینه های اجرای این طرح نهایی شده است .
وی گفت : هزینه اجرای طرح توسعه مرحله دوازدهم 7 و نیم میلیارد دلار برآورد شده است .
مدیرعامل شرکت پتروپارس گفت : هـدف از توسعه مرحله دوازدهم طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی را تولید روزانه 78 میلیون متر مکعب گاز طبیعی ، 120 هزار بشکه میعانات گازی و 750 تن گوگرد عنوان کرد .
این طرح در مدت 66 ماه در منطقه تنبک اجرا می شود .
با بهره برداری ازاین مرحله که اجرای آن آذر86 آغاز شد سالانه بیش از7 میلیارد درآمد عاید کشور می شود که برابر با 3 درصد تولید ناخالص ملی است .
در منطقه عسلویه 28 پـالایشگاه مستقر می شود که تا کنون 10 پالایشگاه به بهره برداری رسیده است .
مخزن گازی پارس جنوبی با ذخیره 14 تریلیون متر مکعب گاز که بیش از نیمی از ذخایر گاز کشور و حدود 8 درصد از ذخایر گازی جهان را در خود جای داده است در 105 کیلومتری ساحل عسلویه قرار دارد .
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم