حجت‌الاسلام حمیدی خبر داد:

خنثی شدن چند بمب‌گذاری در سیستان و بلوچستان

رئیس‌کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: با اعترافات اعضای دستگیر شده مالک ریگی، چند بمب‌گذاری در محافل و مجالس عمومی خنثی شد.
کد خبر: ۲۶۷۴۸۳

حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی امروز در گفتگو با فارس با بیان اینکه با اعضای دستگیر شده گروهک مالک ریگی با اعترافات خود در پیشگیری از اقدامات تروریستی از سوی این گروه مفید واقع شدند، اظهار داشت: خنثی شدن چند بمب‌گذاری در محافل عمومی و مجالس، کشف خانه‌های تیمی و مقدار زیادی مواد منفجر در سیستان و بلوچستان، بر اساس اعترافات اعضای دستگیر شده گروهک عبدالمالک ریگی بوده است.

وی با بیان اینکه مقدمات اجرای حکم شرور عبدالحمید ریگی در حال انجام است، افزود: تحقیقات یکی از مراجع امنیتی اطلاعاتی استان سیستان و بلوچستان در مورد یک سری اطلاعات و کیس‌های جدید در ارتباط با این گروهک تروریستی، هنوز تمام نشده است و برای تکمیل تحقیقات به عبدالحمید ریگی نیاز دارند.

رئیس‌کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: اطلاع پیدا کردن از اهداف و برنامه‌های این گروهک در زمینه مسائل تخریبی، مهم‌ترین دستاوردی بود که از اعترافات عبدالحمید ریگی برادر شرور عبدالمالک‌ریگی و سایر اعضای دستگیر شده این گروه به دست آمد.

وی افزود: ممکن است عبدالحمید اطلاعات زیادی در مورد کیس‌های به دست آمده داشته باشد که برای رسیدن به نتیجه مثبت و مطلوب در مورد این کیس‌ها فعلا نیاز به به وجود عبدالحمید است. در هفته اخیر 13 نفر از عوامل اصلی گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی در زندان زاهدان اعدام شدند.

حمیدی از سایر افرادی که در این گروه همکاری می‌کنند یا وابستگی به این گروه دارند خواست به صورت خود معرف به آغوش ملت برگردند که این خود نیز موجب تخفیف در مجازات آنها می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها