دولت به سمت پلیسی کردن فرهنگ نمی‌رود

گروه فرهنگ و هنر: جمعی از هنرمندان، در ادامه سلسله جلسات آسیب‌شناسی مدیریت فرهنگی کشور در هیات اسلامی هنرمندان گرد هم آمدند تا با ارزیابی شرایط موجود، راهکارهایی را برای اصلاح اوضاع فرهنگ و هنر به دولت دهم پیشنهاد نمایند. به گزارش ایسنا،‌ در این جلسه که جواد شمقدری مشاور رئیس‌جمهور در امور هنری نیز حضور داشت، هریک از حاضران که نمایندگان طیف‌ها و رشته‌های هنری بودند، دیدگاه‌های خود را درباره عملکرد چهار سال گذشته دولت در عرصه فرهنگ و هنر بیان کردند.
کد خبر: ۲۶۷۳۷۵

شمقدری با بیان این‌که دولت مصمم است در حوزه فرهنگ کارهای جدی و بنیادین انجام دهد، به نگاه باز و دیدگاه‌های روشن دکتر احمدی‌نژاد در مباحث و موضوعات فرهنگی اشاره کرد و گفت: متأسفانه در گذشته، با تاکید و توجه بیشتر به مواضع سیاسی و دیدگاه‌های اقتصادی رئیس‌جمهور، کمتر فرصت برای تبیین نقطه نظرات فرهنگی ایشان که بسیار دقیق، عمیق و روشن‌بینانه است وجود داشته است.

وی افزود: نگاه رئیس‌جمهور در بخش فرهنگ، حرکت به سمت برنامه‌های ایجابی است، نه محدودسازی و پلیسی کردن فضای فرهنگی. در این جلسه پیشنهادات متعددی درباره نحوه مدیریت فرهنگی کشور در دولت دهم ارائه شد که بخش عمده آنها به بحث نحوه نظارت بر فعالیت‌های فرهنگی هنری، واگذاری مسوولیت‌ها به اهالی فرهنگ، انسجام، هماهنگی، ادغام و اصلاح ساختار نهادهای فرهنگی  هنری، تبیین نقشه مهندسی فرهنگی کشور، نقش و جایگاه یارانه در بخش فرهنگ و... اختصاص داشت. به گزارش ایسنا، در متن ارسالی از سوی هیات اسلامی هنرمندان اسامی هنرمندان شرکت‌کننده در این نشست منتشر نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها