بلر: فریب افکار عمومی مطرح نبوده است

جام جم آنلاین - نخست وزیر انگلستان ، تونی بلر ، بار دیگر تاکید کرد دولت وی به هیچ عنوان افکارعمومی انگلستان درخصوص حمله به عراق را به انحراف نکشانده است .
کد خبر: ۲۶۴۳۸
تونی بلر تاکید کرد: اطلاعات مورد بحث کاملا صحبح و درست بوده است و به هیچ عنوان بحث انحراف افکارعمومی مطرح نبوده است .
حال آن که به یین دونکان ، نماینده محافظه کار مجلس با صراحت به نخست وزیر گفت : کسی حرف او را باور نمی کند.
سخنرانی و پاسخگویی بلر در مجس که با اعتراضات مختلف نمایندگان همراه بود ، بر این نکته تاکید داشت که کابینه او برای به راه انداختن جنگ فضاسازی نکرده است .
در همین حال رهبر لیبرال دمکرات ، چارلز کندی برای رفع ابهامات ، تقاضای بررسی مستقل پرونده را ارائه داد که با مخالفت جک استراو مبنی بر غیرضروری بودن چنین تحقیقی این عقیده را رد کرد.
در این جلسه بلر به نقد حرکت بی بی سی و خبرنگار آن گیلیان درباره موضوع و جریان سازی آن پرداخت . در حالی که سردبیر سیاسی بی بی سی اندرومار بلافاصله از خبرنگار این شبکه حمایت و تایید کرد برای کشف حقیقت از میان این جنگل تاریک و تنک علامت سوال ، راه زیادی را باید طی کرد.
این جلسه که آخرین جلسه پرسش از بلر پیش از تعطیلی هفت هفته ای تابستانی مجلس بود ، مسائل دیگری از جمله افزایش مجازات ها برای صحنه های عمومی مورد بحث قرار گرفت .

دو وزیر سابق دولت انگلیس بلر را متهم به فریبکاری کردند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها