قانون‌گریزی ماموران اجرای قانون

پوران محمدی: انگار قرار نیست داستان این قفل چرخ‌های زردرنگی که توسط پلیس راهنمایی و رانندگی به چرخ خودروهای متخلف می‌زند، تمام شود؛ در حالی که چندی پیش مسوولان قوه قضاییه با تاکید بر غیرقانونی بودن زدن قفل چرخ بر خودروها در واقع به نوعی خواستار متوقف شدن این نوع اعمال قانون از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی شدند؛ اما گویی مسوولان راهنمایی و رانندگی آنقدر روی این شیوه برخورد با رانندگان متخلف اصرار دارند که با وجود مخالفت‌های متعدد مسوولان قوه قضاییه همچنان به زدن قفل چرخ به خودروهای متخلف در خیابان‌های شهر ادامه می‌دهند.اصرار مسوولان راهنمایی و رانندگی به زدن قفل چرخ به خودروهای متخلف، تا جایی پیش رفته که روز گذشته جانشین راهنمایی و رانندگی ناجا در جمع خبرنگاران اعلام می‌کند که دیگر نه فقط در خیابان‌ها و معابر شهر؛ بلکه همزمان با اجرای طرح تابستانی پلیس قرار است به خودروهای متخلف در جاده‌های کشور نیز قفل چرخ زده شود.
کد خبر: ۲۶۳۵۰۳

سردار هادیانفر در حالی خبر زدن قفل چرخ به خودروهای متخلف طی سفرهای تابستانی در جاده‌های کشور را به مردم می‌دهد که در هیچ بخشی از سخنان خود به تمهیدات ویژه‌ای که پلیس در صورت توقف یک خودرو و زدن قفل چرخ برای مسافران این خودروها در نظر گرفته، اشاره نکرده است. کاملا مشهود است که مسوولان راهنمایی و رانندگی به تنها مساله‌ای که می‌اندیشند، زدن قفل چرخ به خودروها به هر قیمتی است و عدم اجرای تمهیدات لازم برای خودروهایی که قفل چرخ می‌خورند، به این معناست که وقتی راننده‌ای به هر دلیل مرتکب تخلف می‌شود، دیگر تنها زدن قفل چرخ به خودروی او برای تنبیه شدنش کافی نیست و با انتقال خودرو به پارکینگ پلیس هم دیگر مسوولیتی در این زمینه که راننده و خانواده وی در جاده چطور باید وسیله نقلیه‌ای برای ادامه مسیر پیدا کنند، ندارند!زدن قفل چرخ به خودروهای متخلف در جاده‌ها به معنای پیاده کردن مسافران خودرو و ساعت‌ها سرگردانی خانواده‌ها در بیابان، کوه و کمر و جاده به دنبال یافتن وسیله نقلیه‌ای است که بتواند آنها را به مقصد برساند.

اجرای این طرح، تنها این علامت سوال بزرگ را در ذهن ایجاد می‌کند که براستی این همه اصرار پلیس برای زدن قفل چرخ به خودروهای متخلف چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ مگر نه این‌که پلیس راهنمایی و رانندگی به عنوان ضابط قضایی قوه قضاییه باید تابع بی‌قید و شرط تصمیمات و دستورات قوه قضاییه باشد؟ به نظر می‌رسد دیگر تنها بحث اعمال قانون و برخورد قاطع با تخلفات رانندگی مطرح نیست و گویی قضیه قفل چرخ‌ زردرنگ به میدان رقابتی میان مسوولان قوه قضاییه و راهنمایی و رانندگی تبدیل شده که در این میان، راهنمایی و رانندگی تلاش می‌کند با اصرار به اجرای این طرح به هر قیمتی برنده میدان باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها