قهرمان رشید در گفتگو با مهر در مشهد افزود: تمامی شعب ثبت نام و اخذ رای در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در سطح استان، راس ساعت 8 صبح امروز آغاز به جمع آوری آرای مردم کرده اند.
رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی با اشاره به فعالیت هزار و 943 شعبه ثابت و هزار و 24 شعبه سیار اخذ رای در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این تعداد شعب در 25 شهرستان و 68 بخش تجهیز شده است.
رشید به فعالیت 17 هزار و 780 نفر عامل اجرایی انتخابات در استان اشاره کرد و گفت: در سطح استان هزار و 541 صندوق شهری و هزار و 426 صندوق روستایی اخذ رای فعالیت می کند.
وی ادامه داد: علاوه بر انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قوچان و فاروج برگزار خواهد شد.
رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی با اشاره به امنیت کامل انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قوچان و فاروج افزود: هفت هزار نفر مسئولیت تامین امنیت انتخابات در استان است.
رشید رای دهندگان، دست اندرکاران اجرایی شعب اخذ رای و نمایندگان کاندیداها را از به همراه داشتن مظاهر تبلیغات منع کرد و گفت: هزار و 405 شعبه ثابت شهری، 538 شعبه ثابت روستایی، 136 شعبه سیار شهری و 888 شعب سیار روستایی در خراسان رضوی در حال جمع آوری آرای مردم استان هستند.
رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی اظهار داشت: نمایندگان کاندیداهای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در استان و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قوچان و فاروج در شعب اخذ رای حضور خواهند داشت.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد