مرگ دلخراش پسر خردسال زیر اتاقک آسانسور

گروه حوادث: بازی خطرناک 2 برادر خردسال، مرگ یکی از آنها را رقم زد و به این ترتیب پرونده‌ای در شعبه ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران به جریان افتاد. به گزارش ایسنا، ماموران کلانتری 105 سنایی براساس گزارش دریافتی از مرکز فوریت‌های پلیسی 110 در جریان مرگ کودکی 4 سال و نیمه به نام مهدی داخل یک مغازه قرار گرفتند و بلافاصله قاضی محمد شهریاری بازپرس کشیک قتل پایتخت را از این حادثه با خبر کردند.
کد خبر: ۲۵۶۴۳۳
با حضور ماموران پلیس در صحنه حادثه، به دستور بازپرس جنایی تهران مشخص شد مهدی با برادر 11 ساله خود به نام رضا در حال بازی بوده و زیر آسانسور مغازه ایستاده که ناگهان رضا دکمه پایین آمدن آسانسور را فشار داده و این کودک زیر اتاقک آسانسور له شده است. پس از وقوع این حادثه پدر کودک، وی را که نیمه جان بوده به بیمارستان رسانده اما تلاش پزشکان نتیجه نداده و جان باخته است.

بازپرس شعبه هفتم بازپرسی (ویژه قتل) دادسرای امور جنایی تهران، با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر جسد به پزشکی قانونی انتقال یافته تا بررسی‌های لازم صورت گیرد.

وی با بیان این ‌که قطعا مرگ این کودک یک حادثه بوده و عمدی در کار نبوده است، خاطرنشان کرد: خانواده‌هایی که فرزندان خردسال دارند باید بشدت مراقب باشند تا بازی و شوخی بچه‌ها به حوادثی تلخ مانند این حادثه تبدیل نشود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها