ریدرز دایجست : انگلیسی ها بی نزاکت ترین مردم اروپا هستند

جام جم آنلاین - براساس تحقیق تازه ای که توسط مجله ریدرز دایجست به عمل آمده است ، عمده مردم اروپا انگلیسی ها را بی ادب ترین مردم اروپا می دانند.
کد خبر: ۲۵۴۱۸
در این تحقیق آمده است که 53 درصد از خود انگلیسی ها نیز به این مقوله معترفند.
در این تحقیق از 4000 نفر در 19 کشور اروپا سوالاتی در خصوص رفتار اجتماعی مردم اروپا مطرح شد که نتیجه آن این بود که مردم انگلیس بیش از سایر ملل اروپایی به کارهای خلاف ، بی ادبی و منافی با عرف جامعه مبادرت می ورزند.
انگلیسی ها خود معترفند که بیش از سایر ملل اروپایی از کار خود می دزدند ، با قطار مسافرت می کنند ، اما بلیط نمی دهند و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت نمی کنند.
در این تحقیق فاش شده است که 65 درصد از مسافران انگلیسی بدون بلیط سوار قطار می شوند ، در حالی که این آمار برای کل اروپا 53 درصد می باشد.
60 درصد از بریتانیایی های مورد نظرسنجی قرار گرفته اعتراف کرده اند که نوشت افزار و وسایل کوچک اداره ای را که در آن کار می کنند ، می دزدند و 30 درصد دیگر اعتراف کرده اند که حوله ، خمیردندان و صابون هتلهای محل اقامت خود را با خود می برند.
این دو مورد اخیر در کل اروپا تنها 16 درصد در بین مردم رایج است .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها