کوتاه از جهان

ادامه جنگ تا امحای طالبان

جام‌جم آنلاین: یوسف‌رضا گیلانی، نخست‌وزیر پاکستان روز گذشته تأکید کرد هیچ سازشی با طالبان به بهانه اسلام قابل قبول نیست و عملیات نظامی تا پاکسازی کامل آنها ادامه می‌یابد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، گیلانی گفت: طالبان به بهانه حفظ اسلام و اجرای شریعت سلاح را برداشتند و با آنچه انجام دادند آبرو و امنیت پاکستان زیر سوال رفت.وی افزود: طالبان امنیت زرادخانه هسته‌ای پاکستان را خدشه‌دار کرد و باعث نگرانی جامعه بین‌الملل شد اما پایگاه‌های اتمی کاملاً در اختیار دولت است.
کد خبر: ۲۵۴۱۴۷

ابقای کوهلر در مقام ریاست جمهوری

جام‌جم آنلاین: هورست کوهلر، رئیس‌جمهور آلمان بر اساس تصمیم پارلمان آلمان برای دومین بار به فعالیت خود در این سمت ادامه خواهد داد.

به گزارش پایگاه خبری دی‌ولت، کوهلر در حالی برای یک دوره 5 ساله دیگر در پست خود ابقا شده است که باید دربرابر سه جریان مخالف این کشور بایستد.وی که در سال 2004 به این سمت برگزیده شد از حمایت 70 درصدی اعضای پارلمان برخوردار است. پست ریاست‌جمهوری در آلمان تشریفاتی است.

جایزه صهیونیست‌ها به بلر

جام‌جم آنلاین: تونی بلر، نخست‌ وزیر سابق بریتانیا و نماینده گروه 4جانبه در مذاکرات صلح خاورمیانه جایزه یک میلیون دلاری دان‌دیوید دانشگاه تل‌آویو را دریافت کرد.

به گزارش روزنامه صهیونیستی هاآرتص، جایزه این دانشگاه به دلیل تلاش‌های بلر در برقراری صلح اقتصادی میان اسرائیل  - فلسطینی‌ها به وی اهدا شد.این جایزه یک میلیون دلاری هر سال از سوی دانشگاه تل‌آویو به کسانی که دستاوردهای برجسته علمی، فنی، فرهنگی و اجتماعی در جهان داشته باشند، اعطا می‌شود.

ژنرال شکنجه‌گر در افغانستان

جام‌جم آنلاین: سرلشکر استنلی مک‌کریستال، فرمانده جدید نیروهای آمریکایی در افغانستان در دوران مسوولیتش در عراق مجوز شکنجه زندانیان و بازجویی‌های سخت را صادر کرده بود.

مارک گارلاسکو، افسر اطلاعاتی سابق پنتاگون و کارشناس تسلیحاتی کنونی در نهاد دیده‌بان حقوق بشر در گفتگو با نیویورک‌پست این ادعا را در مورد مک‌کریستال مطرح کرده است.مک‌کریستال احتمالا به خاطر مطالب مطرح شده توسط گارلاسکو در جلسات سنا که تایید آن برای انتصاب وی به سمت جدید لازم است مورد سوال قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها