به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان،"فرناندو اندرو" یک قاضی اسپانیایی با رد درخواستها برای پیگیری نکردن درخواست مدعی العموم برای تعقیب قانونی تجاوزات رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، از اعلام نظر خود در این زمینه در روزهای آتی خبر داد.
در هفته های اخیر، شش وکیل نروژی دادخواستی را به دادستانی کل نروژ علیه سران جنایتکار رژیم صهیونیستی در رابطه با کشتار بی رحمانه غزه ارائه کردند.
دادخواست مذکور تنها به تحت پیگرد قرار دادن سران نظامی صهیونیستی نمی شود، بلکه شامل فهرستی از اتهامات وارده علیه سران سیاسی این رژیم در راس آن اعضای شورای وزیران در آستانه جنگ علیه غزه است که متشکل از ایهود باراک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و 7 نفر دیگر از افسران صهیونیست و ایهود اولمرت نخست وزیر سابق و تزیپی لیونی وزیر خارجه این رژیم بود.
در این دادخواست، وکلای نروژی سران رژیم اسرائیل را به استفاده از تسلیحات نظامی به شکل نامشروع علیه اهداف غیر نظامی در غزه از جمله بیمارستانها متهم کردند.
این وکلا براساس قانون جدید در نروژ که اجازه متهم کردن بیگانگان را به ارتکاب جنایتهای جنگی، کشتار دسته جمعی، جنایتهای ضد بشری می دهد، دادخواست ارائه دادند.
در حمله 22 روزه رژیم صهیونیستی به غزه علاوه بر ویرانی گسترده زیرساختهای عمرانی و محل سکونت ساکنان این منطقه ، بیش از هزار فلسطینی شهید و حدود پنج هزار نفر زخمی شدند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم