90 درصد بوفه‌های مدارس استاندارد می‌شود

گروه جامعه: مدیرکل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش از استانداردسازی بیش از 90 درصد بوفه‌های مدارس خبر داد. دکتر حسن ضیاءالدینی در گفتگو با ایسنا، ضمن اشاره به طرح تبدیل بوفه‌های مدارس به پایگاه‌های تغذیه سالم در مدارس که با هدف اعمال نظارت جدی بر چگونگی سبد غذایی ارائه‌ای در بوفه‌ها به دانش‌آموزان و همچنین نظارت بر سطح نظافت این اماکن اجرا می‌شود، گفت: طرح استانداردسازی بوفه‌های مدارس با رویکرد ارائه الگوی تغذیه سالم به دانش‌آموزان به اجرا درمی‌آید.
کد خبر: ۲۴۶۷۸۵

ضیاءالدینی با اشاره به سبد غذایی مجاز بوفه‌های مدارس افزود: در پایگاه‌های تغذیه سالم مدارس، اقلام مجازی مانند مواد لبنی بویژه شیر، خشکبار، نوشیدنی‌های بدون گاز و موادی مانند کیک و کلوچه و ساندویچ‌های سالم از جمله ساندویچ تخم‌مرغ عرضه خواهد شد.

مدیرکل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به این رویکرد، فروش اقلامی مانند پفک، شکلات کرمدار، نوشابه‌های گازدار و ساندویچ‌های مضر مثل الویه، سوسیس و کالباس در بوفه‌های مدارس ممنوع است.

وی در عین حال از استقرار مدیریت سلامت در مدارس و احداث اتاق‌های بهداشت در مدارس با هدف تامین ارتقای سطح سلامت دانش‌آموزان و نظارت بر اجرای دقیق طرح‌هایی چون ممنوع بودن فروش اقلام غیرمجاز در بوفه‌های مدارس خبر داد و تصریح کرد: تاکنون 8700 مدرسه به اتاق بهداشت تجهیز شده‌اند و تجهیز تمامی مدارس کشور به اتاق مدیریت بهداشت و سلامت دانش‌آموزان نیز در دستور کار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها