در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به این ترتیب شهر «بابکوک رانچ» نخستین شهر بر روی زمین خواهد بود که بدون آلایندگی و با استفاده از انرژی خورشیدی برق مصرفی خود را تولید خواهد کرد.
این شهر جدید در زمینی به مساحت حدود 70 کیلومتر مربع در شمال شرق «فورت میرز» ایجاد می شود و بزرگترین نیروگاه سلول خورشیدی جهان که توسط اداره برق و نور فلوریدا راه اندازی می شود در آنجا احداث می گردد.
ژنراتور خورشیدی 75 مگاواتی این نیروگاه، هنگامی که خورشید در آسمان می درخشد بیش از میزان مصرفی این شهر طی 24 ساعت، برق تولید خواهد کرد. شهر «بابکاک رنچ» شبها ، برق مورد نیاز خود را از منابع برق معمولی تامین خواهد کرد اما درنهایت یک شهر انرژی خورشیدی خواهد بود.
بر اساس تخمین اداره برق و نور فلوریدا ، تاسیسات خورشیدی این شهر جدید حدود 300 میلیون دلارهزینه دربرخواهد داشت. کار ساخت مرکز این شهر احتمالا سال آینده آغاز خواهد شد.
تمامی ساختمانهای تجاری و مسکونی این شهر جدید تاییدیه بهره وری انرژی دریافت می کنند و براساس استانداردهای شورای ساختمان سبز فلوریدا بنا خواهند شد.
ایرنا
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: