تکواندو بین المللی بل‍‍‍‍‍ژیک

7 مدال طلا، نقره و برنز برای ایران

نمایندگان ایران در اولین روز رقابتهای تکواندو بین المللی بلژیک موفق به کسب سه مدال طلا ، دو نقره و دو برنز شدند.
کد خبر: ۲۴۶۵۸۰

به گزارش مهر، این رقابتها از روز شنبه با حضور بیش از 800 تکواندوکار در شهر «هرنتالز» بلژیک آغاز شد. در اولین روز این رقابتها تکواندوکاران در اوزان فرد به مصاف رقبای خود رفتند که نمایندگان اعزامی ایران در اوزان مختلف موفق به کسب مدال شدند.

در وزن اول (54- کیلوگرم) هر دو مدال طلا و نقره به نمایندگان ایران رسید. در این وزن علیرضا شکوری به مدال طلا دست یافت و فرهاد سلیمی عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کرد. در این وزن «گالی بایدی» از آلمان و «ترنشت» از دانمارک مدال برنز مشترک را کسب کردند.

در وزن سوم (62- کیلوگرم) نیز شرایط وزن اول حاکم شد. محمدرضا بابادی در این وزن به مدال طلا دست یافت و محمد هداوند حیدری به مدال نقره دست یافت. «کوتالیان» از سوئد و «ماتیچی» از لهستان در این وزن دو مدال برنز کسب کردند.

در رقابتهای وزن پنجم (72- کیلوگرم) مسعود حجی زواره با شکست تمام رقبای خود طلا گرفت. در این وزن «باتاجیا» از کرواسی نقره گرفت و مدال برنز مشترک به «جویل رسک» و «جینو بارانده» از هلند تعلق گرفت.

در وزن هفتم (84- کیلوگرم) پیام قبادی و جلال خدامی هر دو نماینده ایران موفق به کسب مدال نشدند. در این وزن «آلبرتو» از آلمان ، «میچل» از هلند ، «آدریانو» و «لوکازا» از لهستان مدال های طلا، نقره و برنز را کسب کردند.

همچنین در بخش بانوان سمانه شش پری و زینب حیدری به مدال برنز دست یافت. شش پری در حالی که شایسته حضور در بازی نهایی بود در مرحله نیمه نهایی از دیدار با حریف رژیم اشغالگر قدس خودداری کرد و به مدال برنز رسید. نرگس باقری، مولود مینایی و دیناپور یونس نیز با شکست مقابل رقبای خود از گردونه مسابقات خارج شدند.

این رقابتها روز یکشنبه (امروز) در اوزان زوج پیگیری خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها