حمله روشنفکر هندی به بوش و سوءاستفاده از دمکراسی

جام جم آنلاین - آرونداتی روی ، نویسنده برجسته هندی به شدت به سیاست های جنگ طلبانه امریکا حمله کرد.او گفت : واژه دمکراسی به «روسپی جهان آزاد» تبدیل شده است . خانم روی ، که عکس روی جلد این شماره مجله outlock را به خود اختصاص داده است
کد خبر: ۲۴۱۴۰
از برجسته ترین روشنفکران و نویسندگان هندی است از نظر مواضع تند و ضد امریکایی زبانزد است .
وی همچنین از سرشناس ترین منتقدان پدیده جهانی سازی می باشد.
به نوشته روزنامه «استار» چاپ هند او در مقاله ای که در مجله outlock به چاپ رسیده است امریکا را به عنوان یک «امپراتور جدید»ی معرفی کرده که به هیچ عنوان «توجهی به حقایق ندارد».
وی در ادامه این مقاله افزوده است : علی رغم هوچی گری امریکایی ها مبنی بر ارتباط بین عراق و القاعده حالا می بینیم که حتی از سلاح های کشتار جمعی که دلیل اصلی حمله بوش به عراق عنوان می شد نیز خبری نیست.
او ادامه داده است : جنگ بر ضد عراق به پایان رسید ، هزاران بیگناه کشته و زخمی شدند اما هنوز حتی یک سلاح کشتار جمعی نیز دریافت نشده است .
روی که به خاطر کتاب معروف خود «خدای چیزهای کوچک» موفق به دریافت جایزه بهترین کتاب سال نیز شده ، در مقاله اخیر خود جرج دبلیو بوش را حاکمی مستبد معرفی کرده که به افکار عمومی مخالف جنگ هیچ احترامی نگذارده است .
بیش از 6 میلیون نسخه از کتاب روی در سراسر جهان فروش رفته و به 40 زبان دنیا ترجمه شده است .
او در پایان مقاله خود نوشته است : دمکراسی اکنون در خطر است .
امروزه هر جنایتی در دنیا به اسم دمکراسی انجام می شود و دمکراسی روسپی چهان آزاد است که به هر شکلی خود را درمی آورد و تا همه سلیقه ها را ارضا کند ، دمکراسی امروز مورد بهره برداری و بازیچه این و آن قرار می گیرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها