حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایرنا ،سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان درجمع خبرنگاران ضمن تشریح برنامه های ناجا برای مراسم چهارشنبه سوری از مردم خواست تا اقدامات پیشگیرانه لازم را بعمل آورند تا چهارشنبه سوری به چهارشنبه سوزی تبدیل نکنند.
جانشین فرمانده ناجا با اشاره به هماهنگی های انجام شده با مقامات قضایی گفت: افرادی که اقدام به راهبندان، بستن معابر، حرکت های نادرست ، اختلال در رفت و آمد استفاده از ترقه های غیرمجاز و ایجاد مزاحمت در خیابانها کنند از سوی مأموران ناجا دستگیر و تا پایان تعطیلات نوروزی در بازداشت خواهند بود.
وی با اشاره به خطوط قرمز ناجا در مورد چهارشنبه سوری گفت: بستن معابر، حرکت های غیر متعارف، استفاده از ترقه های غیرمجاز و اعمال ناشایست جزء خطوط قرمز ناجا بوده که با مرتکبین این اعمال خلاف ،برخورد قانونی خواهد شد.
رادان گفت: خودروی افراد متخلف نیز تا پایان تعطیلات متوقف خواهد شد.
وی گفت: هر چقدر موضوع چهارشنبه سوری به سمت محله محوری پیش رود ناهنجاری ها کمتر شده و مردم در محله ها بهره گیری خوب از مراسم این شب را خواهند داشت.
رادان افزود: برای این که دو مولفه چهارشنبه سوزی با چهارشنبه سوری از هم جدا شود تلاش های گسترده ای از سوی ناجا صورت گرفته و اتفاقات انتظامی مطلوبی انجام شده است تا با محله محوری از بروز اتفاقات ناگوار جلوگیری شود.
وی همچنین از هموطنان خواست با توزیع سفر در ایام نوروز از بروز هر گونه حادثه ای جلوگیری کنند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....