باتلاق افغانستان بایدن را به اروپا کشاند

معاون ریاست جمهوری آمریکا فردا دوشنبه به بروکسل سفر می کند تا ضمن رایزنی با مقامات اروپائی راه حلی را برای بازگرداندن آرامش به افغانستان بیابد.
کد خبر: ۲۴۰۱۳۵

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "جوزف بایدن" فردا دوشنبه به بروکسل می رود تا برای یافتن راه حلی به منظور پایان دادن به مناقشه افغانستان با مقامات اروپایی مشورت کند.

این دومین سفر بایدن به اروپا ظرف یک هفته گذشته است. او در نشست پنجشنبه گذشته ناتو نیز حضور داشت.

بر اساس این گزارش، لزوم یافتن راه حلی برای جنگ افغانستان در دولت جدید آمریکا موجب شده تا سیاستمداران این کشور به دنبال یافتن گزینه های مناسب برای افغانستان باشند.

در همین رابطه "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با روزنامه نیویورک تایمز، با تائید شکست کشورش در افغانستان امکان مذاکره با چهره های میانه روی طالبان و صلح با آنها را به عنوان یکی از راههای ممکن برای بازگرداندن آرامش به افغانستان معرفی کرده بود.   

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها