به گزارش واحد مرکزی خبر ، حسن ایرانمنش که 20 سال در زمینه تعمیر انواع اتومبیل فعالیت دارد ، در چهارسال گذشته سیستم هیدرولیک فرمان را روی 50 دستگاه پراید ، چهاردستگاه وانت نیسان ، 9 دستگاه وانت مزدا و 2007 دستگاه پیکان نصب کرده است .
این مبتکر کرمانی با اشاره به اینکه ساخت پمپ هیدرولیک این خودروها ، با همکاری معین ایرانمنش تراشکار کرمانی طراحی وساخته شده است گفت : این طرح ابتدا با پنج میلیون تومان هزینه اجرا شد و در حال حاضر این هزینه بسیار کمتر وحدود هفت هزار تومان است .
وی افزود : این طرح ، حدود یک میلیارد ریال صرفه جویی ارزی در بر دارد.
ایرانمنش، قدرت مانور بالای خودرو ، عدم خستگی راننده ، سفت شدن فرمان در سرعت بالای 50 کیلومتر در ساعت ، نرمی فرمان در سرعت زیر 50 کیلومتر در ساعت و جلوگیری از واژگون شدن خودرو در صورت ترکیدگی لاستیک را از مزایای این طرح برشمرد .
این طرح با شماره 52768 در اداره کل ثبت شرکتها ومالکیت صنعتی کشور به ثبت رسیده است .
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد