خوی؛

افتتاح بزرگترین پایانه مسافری شمالغرب کشور

بزرگترین پایانه مسافری شمالغرب ایران با حضور وزیرارتباطات ، فناوری اطلاعات در خوی به بهره برداری رسید .
کد خبر: ۲۳۹۵۶۴

به گزارش واحد مرکزی خبر ، پـایانه مسافری شهید سردار محمد حنفیه درستی در دو طبقه ، طی 4 سال ساخته شده است .

دفاتر تعاونی هـای مسافری ، انبارهای تخلیه و بارگیری ، سامانه تخلیه مسافر ، سالن هـای انتظار مسافر و توقفگاه اتـوبوس ها و سواری هـای بین شهری ، قسمت های اصلی این پایانه بزرگ را شامل می شود .

برای ساخت این پایانه مسافری ، شهرداری خوی بیش از 55 میلیارد ریال اعتبار هزینه کـرده که 11 میلیارد ریال آن از محل تسهیلات بنگاه های زودبازده اقتصادی تأمین شده است .

با بهره برداری از این پایانه مسافری همه تعاونی های مسافربری اتوبوس و سواری خوی دراین پایانه تجمیع و امکان حمل و نقل و جابجایی روزانه چهار هزار و 500 نفر مسافر ازاین پایانه به سراسر کشور و خارج از کشور فراهم شد .

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات در مراسم افتتاح این پایانه با اشاره به دستاوردهای دولت نهم گفت: امروز مردم ایران اسلامی بـا قـرار گـرفتن در مسیر پیشرفت و توسعه باعث نا امیدی استکبار جهانی شده است .

سلیمانی افزود: جایگاه ملت ایران درجهان به سبب پیشرفتهای علمی و فنی جایگاه بسیار والایی است .

در پایان این آیین بـا اهـدای لوح و هـدایا از شهردار ، مهندس ناظر و پیمانکار پایانه مسافری شهید درستی خوی قدردانی شد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها