کنفدراسیون فوتبالآسیا ضایع شدن حق تیمملی را پذیرفت
نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: کنفدراسیون فوتبال آسیا تائید کرد که داوران 2 پنالتی تیم ملی را نگرفته اند.
کد خبر: ۲۳۹۵۳۱
مهدی تاج در گفت و گو با فارس عنوان کرد: به AFC به دلیل نادیده گرفته شدن 2 پنالتی در دیدار برابر کره جنوبی و امارات در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 شکایت کردیم. البته می دانستیم با این کار نتیجه تغییر نمی کند، اما برای آنکه اعتراض خود را بیان کرده باشیم این کار را انجام دادیم.
وی ادامه داد: مسئولان AFC در پاسخ به شکایت ما تائید کردند داوران در این 2 مسابقه 2 ضربه پنالتی را برای تیم ملی ایران اعلام نکرده اند و حق ما در دیدار برابر تیم های امارات و کره جنوبی ضایع شده است که همین اعتراف برای ما کافی است.
تاج درباره شرایط تیم امید خاطرنشان کرد: در روز نوزدهم اسفند با آغاز اردوی تیم ملی امید ایران جلسه ای را با کادر فنی برگزار خواهیم کرد و سپس جلسه در مورد تیم ملی بزرگسالان نیز برگزار خواهد شد.
سخنگوی فدراسیون فوتبال که چهارشنبه در جلسه هم اندیشی هیات های توابع تهران در حسن آباد قم شرکت کرده بود، درباره این جلسه اظهار داشت: این جلسه با حضور نمایندگان 30 حوزه تهران و توابع آن برگزار شد و مسایل به صورت دقیق مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی گفت: تهران حدود 15 میلیون جمعیت دارد که این تعداد تقریباً یک چهارم از جمعیت کل کشور را در بر می گیرد، اما در زمینه تولید بازیکن این استان آمار بسیار پائینی دارد. فوتبال تهران در زمینه پرورش بازیکن در رده های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید بیشتر مصرف کننده است و با وجود امکانات و بسترهای لازم تاکنون تولید کننده بازیکن نبوده است.ج
نایب رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: افتتاح ساختمان هیات فوتبال تهران و خرید یک ساختمان جدید برای طرح آسیا ویژن امیدوار کننده است. ما سعی داریم هر چه زودتر طرح آسیا ویژن را در این استان راه اندازی کنیم. به زودی مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا برای راه اندازی این طرح به تهران سفر خواهند کرد.
تاج تاکید کرد: اگر این طرح به خوبی در تهران عملی نشود، نمی توان به پیشرفت و توسعه فوتبال در این استان امیدوار بود. علاوه بر این طرح آسیا ویژن در 6 استان در حال انجام است،اما تهران که پایتخت ایران است چنین طرحی ندارد.
وی اضافه کرد: در تیم های ملی نونهالان، نوجوانان، جوانان و تیم امید، تهران سهم بسیار کمی را در تیم های ملی دارد که باید این مشکل برطرف شود.