به گزارش بی بی سی، براون پیش از دیدار خود با اوباما که امروز انجام می شود، گفت: اگر آمریکا و بریتانیا همکاری نزدیک داشته باشند، تاثیر این دو کشور بر طرح های نجات اقتصاد جهان، "دو چندان" خواهد بود.
وی افزود: "به نظر من تصویری که آقای اوباما از آمریکا برای جهانیان ترسیم کرده حاکی از دگرگونی در این کشور است چون او مرد غیرسفیدی است که به پست ریاست جمهوری دست یافته و در کاخی زندگی می کند (کاخ سفید)، که به دست بردگان سیاه پوست ساخته شده است. من فکر می کنم که به همین دلیل دیدگاه جهان نسبت به آمریکا در حال تغییر است."
به گفته بی بی سی، با این که گفتگوهای دو مقام بر رکود اقتصاد در جهان متمرکز خواهد بود، انتظار می رود که آنها در باره وضعیت در افغانستان، عراق و درگیری اسرائیل با فلسطینیان گفتگو کنند.
بررسی وضعیت اقتصادی جهان توسط رهبران بریتانیا و آمریکا در حالی صورت می گیرد که ماه آینده اجلاس سران گروه 20 در لندن برگزار خواهد شد.
براون همچنین پنجمین نخست وزیر انگلیس است که قرار است فردا در کنگره امریکا سخنرانی کند.
به دنبال اجلاس اضطراری رهبران اتحادیه اروپا، نخست وزیر بریتانیا گفت او با خود "پیامی روشن" از اروپا برای آمریکایی ها خواهد برد و آن این که برای مقابله با بحران اقتصاد جاری به "اقدامی بی پروا در سطح بین المللی" نیاز است.
از این رو، انتظار می رود که او هنگام حضور در کنگره آمریکا از قانونگذاران این کشور بخواهد از طرح های حمایت گرانه اقتصادی اجتناب کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم