اخراج دومین دیپلمات آمریکایی از اکوادور

دولت اکوادور دستور اخراج "مارک سولیوان " دبیر اول سفارت آمریکا در این کشور را صادر کرد. این دومین دیپلمات آمریکایی است که از اکوادور اخراج می شود.
کد خبر: ۲۳۶۹۴۵

به گزارش فارس به نقل از آژانس "پرنسا لاتینا " کوبا، "فاندر فالکونی "، وزیر خارجه اکوادور روز گذشته در نشستی خبری در "کیتو " ضمن اعلام خبر اخراج دبیر اول سفارت آمریکا گفت: سولیوان در امور داخلی اکوادور مداخلات غیر قابل قبولی داشت.

وی افزود: دبیر اول سفارت آمریکا در کیتو 48 ساعت مهلت دارد تا این کشور را ترک کند.

فالکونی تاکید کرد: اکوادور به عنوان کشوری مستقل که هدف ایدئولوژیک مشخصی دارد دخالت بیگانگان در امور داخلی خود را نمی‌پذیرد.

مسئول دستگاه دیپلماسی اکوادور خاطرنشان کرد: دبیر اول سفارت آمریکا در کیتو درباره ادامه همکاری کشورش با پلیس اکوادور شرایط تعیین کرده بود.

فالکونی همچنین اخراج سولیوان را نشانه آشکاری از اراده اکوادور برای داشتن روابطی شفاف با آمریکا و به دور از مداخله در امور داخلی طرفین دانست.

اخراج مارک سولیوان تنها دوازده روز پس از آن صورت می‌گیرد که "رافائل کورئا "، رئیس جمهور اکوادور، "آرماندو آستورگا "، وابسته سفارت آمریکا در کیتو را به خاطر نفوذ در پلیس اکوادور عنصر نامطلوب توصیف و وی را اخراج کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها