وزیر نیرو خبر داد:

کهگیلویه وبویراحمد سرچشمه اصلی آب کشور

وزیر نیرو با بیان اینکه یکی از ثروتهای مهم و خدادادی آب است،گفت:سرشاخه اصلی و طبیعی این نعمت بزرگ در کهگیلویه وبویراحمد است.
کد خبر: ۲۳۵۲۶۶
"پرویز فتاح" امروز در یاسوج در گفت و گو با ایرنا افزود: این استان به دلیل پتانسیلها و استعدادهای طبیعی و خدادادی یکی از پر آبترین مناطق کشور است که سایر استانهای همجوار و پایین دست می توانند از منابع موجود طبیعی به ویژه آب این استان استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه دولت بیش از هشت میلیون دلار را برای نیروگاه های برق آبی کوچک در سطح کشور اختصاص داده ابراز داشت: پروژه های مهم و تاثیر گذاری در این زمینه در حال اجرا هستند که با اتمام برخی از این پروژه ها تا خرداد ماه سال آینده بسیاری از مسایل و مشکلات موجود در نیروگاه های برق آبیدر کشور حل خواهد شد.

فتاح اظهار داشت: با بررسی های انجام شده از سوی کارشناسان امور آب و جهاد کشاورزی و همچنین آمارهای ارایه شده، وضعیت بارندگی در این استان در درازمدت رضایت بخش نیست.

وی بیان کرد: لازم است مسوولان و مقامات استانی و نیز سازمانهای وابسته به وزارت نیرو تلاشی مضاعف در راستای جلوگیری و کاهش خسارات احتمالی کمبود بارندگی و خشکسالی در این استان داشته باشند و از هیچ تلاشی در این زمینه فروگذاری نکنند.

فتاح عنوان کرد: رویکرد دولت نهم و نگاه محرومیت زدایی آن نسبت به مناطق محروم همچنان ادامه دارد و آبرسانی به تمام نقاط روستایی و بهره مندی مردم از آب سالم و طبیعی در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد و بر این امر نیز پافشاری خواهیم کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها