رهبر معظم انقلاب در دیدار مدیریت حوزه علمیه قم:

ثمرات حوزه بیش‌ازپیش درخدمت‌جامعه قرار گیرد

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار دبیر و اعضای شورای عالی حوزه و مدیریت حوزه علمیه قم، حوزه های علمیه را منبع بسیار عظیم و غنی دانستند و خاطر نشان کردند: پاسخگویی به نیازهای روز، برنامه ریزی و اجرا باید در حوزه به نحوی باشد که ثمرات این جریان با عظمت و عمیق، بیش از پیش در خدمت جامعه و روحانیت قرار بگیرد.
کد خبر: ۲۳۴۰۷۷
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، ایشان با اشاره به پیشرفت محسوس برنامه ریزی و مدیریت در حوزه افزودند: تشکیل کارگروهها و مجموعه های تخصصی، حوزه را در رسیدن به دستاوردهای ارزشمند و اهداف خود یاری می‌کند.

حضرت آیت الله خامنه ای به گزارش های پُر محتوا و سنجیده ای که در این دیدار مطرح شد اشاره و خاطر نشان کردند: باید با ابتکار و تلاش، اقدامات خوب مورد نظر، در عمل نیز بدون عیب محقق شود و نتایج آن محسوس باشد.

رهبر انقلاب اسلامی ضرورت ارزیابی میزان موفقیت در اجرای برنامه ها را یادآور شدند و افزودند: شورای عالی حوزه هم می تواند مدیریت حوزه را در رسیدن به این هدف یاری رساند.

در ابتدای این دیدار آیت الله یزدی دبیر شورای عالی حوزه گزارش کاملی از اقدامات انجام شده ارائه کرد و گفت: شورای عالی در دورة جدید تلاش کرده است با تشکیل شوراهای اقماری سیاستگذاری در حوزه را اولویت کاری و اصلی خود قرار دهد.

آیت الله مقتدایی مدیر حوزه علمیه نیز گزارشی از تشکیل کارگروههای تخصصی، برنامه ریزی آموزشی و پژوهشی، تقویت حوزه های شهرستانها و تهیه آمارهای مورد نیاز بیان کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها