به گزارش واحد مرکزی خبر ، حسنعلی قنبری در نشستی خبری افزود :پارسال نیز سود سهام عدالت میان 4 میلیون و 529 هزار دارنده سهامدار توزیع شد.
وی با اشاره به توزیع 2 میلیون و 500 هزار "سفرکارت" در میان قشرهای جامعه به ویژه کارمندان دولت گفت : این سفر کارت در انحصار بانک سپه است و دارندگان ن می توانند با 40 درصد تخفیف از مزایای آن بهره مند شوند.
مدیرعامل بانک سپه ارزش مطالبه این بانک از محل مانده تسهیلات را 144 هزار میلیارد ریال و منابع جذب شده را 126 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت : وصول مطالبات معوقه اعتبارات اسنادی و اعتبارات طرح ها و عقود اسلامی برنامه جدی بانک سپه است.
وی افزود : با تسویه اضافه برداشت از بانک مرکزی ، از این پس همه تلاش بانک بر وصول مطالبات معوق متمرکز می شود.
قنبری گفت : با اجرای سیاست انقباضی در ماه های اخیر ، میان تسهیلات ارائه شده و منابع جذب شده تعادل برقرار شده و وضع بانک بهبود یافته است.
وی افزود: بانک همچنین تلاش کرد سهم خود را در پرداخت تسهیلات به طرح های اقتصادی به ویژه ساخت 12 هزار واحد مسکونی ویژه کارکنان نیروهای مسلح با 2 هزار میلیارد ریال اعتبار ایفا کند.
این مسئول بانکی سهم 50 درصدی بانک سپه در اجرای طرح های تولید سیمان در کشور را یادآور شد و گفت :سرمایه گذاری در صنایع غذایی ، هوایی ، فولاد و طرح های بیمارستانی و خودرویی از دیگر اقدامات این بانک است.
وی در ادامه با اشاره به تحریم های اعمال شده از سوی خزانه داری آمریکا و شورای امنیت سازمان ملل علیه بانک سپه افزود: در برخی از کشورها مانند ایتالیا محدودیت ها فراتر از تحریم بود اما با تلاش مسئولان بانک ، زیان ناشی از تحریم به حداقل کاهش یافت.
مدیرعامل بانک سپه گفت : هم اکنون شعب اروپایی این بانک در انگلیس ، آلمان ، فرانسه و ایتالیا فعالیت عادی دارند و به دنبال خروج از لیست تحریم و احقاق حقوق خود هستیم.
وی تصریح کرد : بانک سپه در لندن ماهیت شعبه ندارد بلکه به لحاظ اداری و حقوقی یک بانک کاملا انگلیسی - با سرمایه این بانک است و به همین علت در اولویت خروج از لیست تحریم قرار دارد.
قنبری در خصوص برخی مشکلات طرح سیمان خرم آباد و پرداخت تسهیلات ارزی به ان گفت : در پرداخت تسهیلات موارد قانونی رعایت شده است و برخی مشکلات زیست محیطی و منطقه ای این طرح نیز رفع خواهد شد.
وی اضافه کرد : بانک سپه با 86 سال سابقه نخستین بانک ایرانی است و تلاش می کنیم در ارائه خدمات نوین نیز نخستین باشیم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم