در درگیری با مردم و پلیس افغانستان

13 شبه‌نظامی طالبان کشته شدند

در درگیری مسلحانه میان نیروهای طالبان با مردم محلی و پلیس افغانستان 13 شبه نظامی طالبان کشته شدند.
کد خبر: ۲۳۱۷۵۰

به گزارش فارس، فرمانده پلیس ولایت "بادغیس" در غرب افغانستان اعلام کرد: در اثر درگیری شب گذشته میان نیروهای وابسته به طالبان با مردم محلی و پلیس در این ولایت 13 تن از غیر نظامیان محلی و13 تن از افراد طالبان کشته شدند.

این مقام امنیتی ولایت بادغیس بافزود: حادثه زمانی روی داد که نیروهای طالبان با حمله به منزل یکی از روسای قبیله این ولایت وی و همسرش را کشتند که این امر باعث درگیری مردم با آنها شد.

پس از اطلاع پلیس از این رویداد، آنان به کمک مردم محل شتافتند و در نتیجه درگیری میان پلیس و طالبان 13 تن از نیروهای طالبان کشته و هفت تن دیگر ازآنان زخمی شدند. این مقام امنیتی یادآورشد: در این رویداد به نیروهای پلیس افغان آسیبی نرسید.

در ناآرامی‌های دیگری در شرق افغانستان نیز دستکم 16 غیرنظامی افغان به دست نیروهای آمریکایی به قتل رسیدند. در این تهاجم که جمعه شب روی داد نظامیان آمریکایی با حمله به منطقه "گروج" دست کم 16 تن از زنان و کودکان افغان را به قتل رساندند.

بدنبال این حوادث هزاران تن از مردم این ولایت دست به تظاهرات ضد آمریکایی زدند و نیروهای آمریکایی را تهدید به جهاد کردند. حامد کرزی نیز کشتار غیرنظامیان را محکوم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها