ادامه رکود بخش مسکن تا نیمه سال آینده

گروه اقتصاد: رئیس هیات مدیره انجمن صنفی مهندسان ساختمان با بیان این که نوسانات قیمت مسکن ایران، تحت‌‌تاثیر تحولات بازار جهانی قرار دارد، گفت: بحران مالی جهان، عمده‌ترین دلیل رکود قیمت مسکن در ایران بوده است. علیرضا سرحدی در گفتگو با برنا با بیان این که بازار مسکن ایران نیز مانند کشورهای دیگر تا حدودی تحت‌‌تاثیر بحران مالی جهان قرار دارد، افزود: دولت با راهکارهایی که به منظور کاهش حجم تورم ارائه کرده تا حدودی از میزان رشد نقدینگی کاسته اما اجرای این سیاست موجب رکود قیمت مسکن در جامعه نیز شده است.
کد خبر: ۲۳۱۵۶۵

وی با رد کاهش قیمت مصالح ساختمانی در کشورمان اظهار کرد: در حال حاضر قیمت مصالح ساختمانی براساس تعرفه جهانی به متقاضیان ارائه می‌شود در حالی که در گذشته به دلیل واهمه‌ای که مردم از افزایش مجدد قیمت مسکن داشتند، تقاضا برای ساخت افزایش یافت و نتیجه آن نیز منجر به رشد غیرواقعی قیمت مصالح ساختمانی شد.وی با عنوان این مطلب که رکود فعلی بازار مسکن ایران تا شهریورماه 88 ادامه خواهد داشت، متذکر شد: براساس برآوردهای صورت گرفته سیاست و اقتصاد کشورها رابطه تنگاتنگی با یکدیگر دارند، بر همین اساس پیش‌بینی اکثریت فعالان بازار مسکن کشورمان این است که تا زمان برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رکود بازار مسکن ایران کماکان به قوت خود باقی خواهد ماند.

سرحدی با اشاره به برنامه‌‌هایی که از سوی دولت نهم برای کاهش قیمت مسکن در کشور اجرا شده است، تصریح کرد: اجرای طرح‌هایی نظیر مسکن مهر یا حذف قیمت زمین از قیمت تمام شده خانه راهکارهای مناسبی برای پایین آوردن بهای مسکن است.وی اظهار کرد: در صورتی که طرح‌های مورد اشاره سال آینده به ثمر برسد، شاهد ثابت ماندن قیمت مسکن در سال 88 خواهیم بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها