برنامه های جدید ایران خودرو،

ارائه خدمات پس از فروش بهتر

به منظور جلب رضایت مشتریان خدمات پس از فروش ایران خودرو تا پایان سال جاری10 طرح جدید اجرا و یا به اجرا در خواهد آمد.
کد خبر: ۲۳۱۲۲۸
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی ایران خودرو،  علی نمکین، معاونت شبکه خدمات پس از فروش شرکت ایساکو با بیان این مطلب افزود: در سال جاری 10 طرح ویژه در حوزه خدمات پس از فروش جهت افزایش رضایت‌مندی دارندگان محصولات ایران خودرو برنامه‌ریزی شده که تاکنون 7 طرح آن به اجرا درآمده است.

نمکین به طرح‌های اجرایی تا پایان سال اشاره کرد و افزود:تا پایان سال جاری سه طرح بزرگ دیگر شامل بازدید پیش از سفر، امداد نوروزی و بازدید بعد از سفر در سطح کشور با همکاری نمایندگی‌های مجاز و شرکت‌ امداد خودرو به صورت گسترده اجرا خواهد شد.

وی با تاکید بر بازدید فنی خودرو قبل از سفر گفت: طرح بازدید قبل از سفر در اسفند ماه سال جاری انجام خواهد شد که دارندگان محصولات ایران خودرو می‌تواند قبل از ایام نوروز ضمن مراجعه به نمایندگی‌های منتخب از خدمات رایگان بازدید نمایندگی‌ها بهره‌مند شوند.

نمکین با اشاره به طرح بزرگ امداد نوروزی خاطر نشان ساخت: در چند سال اخیر ایران خودرو در حرکتی عظیم و با برنامه‌ریزی و همکاری امداد خودرو ،ایساکو طرح بزرگ امداد نوروزی را در سراسر کشور جهت ارائه خدمات مطلوب به مسافرین نوروزی اجرا می‌کند.

سیستم‌های نظارت بر کیفیت قطعات در زنجیره تامین ایران خودرو بر دو محور تضمین کیفت و کنترل کیفیت استوار است. سیستم کنترل کیفیت قطعات برگرفته از متد خودروسازان اروپایی است و براساس میزان برگشتی قطعات از طریق خودروسازان که با شاخص PPM ( قطعه در میلیون) اندازه‌گیری می‌شود. با انجام اقدامات اصلاحی و سرمایه‌گذاری‌های گسترده کیفی ، اکنون شاخص PPM قطعات ایران خودرو به 295 قطعه در یک میلیون رسیده که رقمی بسیار قابل توجه است.

مدیریت زنجیره تامین ایران خودرو همواره با برقراری ارتباط با خودروسازان اروپایی از طریق انجام پروژه‌های مشترک و با الگوبرداری از روش‌ها و متدولوژی‌های روز در حوزه کیفیت، سعی در ارتقای روش‌های بهبود کیفیت قطعات و ارتقای سازندگان داشته و این مهم را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها