دایی و باقری به مسی رای دادند، مارادونا به کریس

شب فراموش نشدنی رونالدو در زوریخ

گروه ورزش: مراسم انتخاب بهترین‌های فوتبال جهان در سال 2008 در مقر فدراسیون بین‌المللی فوتبال در شهر زوریخ برگزار شد و طی آن کریستیانو رونالدو، هافبک پرتغالی منچستریونایتد از سوی مربیان و کاپیتان‌های تیم‌های ملی با اختلافی فاحش نسبت به سایر نفرات، به عنوان مرد سال فوتبال جهان معرفی شد. البته علی دایی و کریم باقری، سرمربی و کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان در مراسم انتخاب برترین بازیکن سال 2008 جهان، به لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن رای دادند و رونالدو و کاکا را انتخاب‌های دوم و سوم خود قرار دادند. این درحالی بود که مارادونا و ماسکرانو، به عنوان سرمربی و کاپیتان تیم ملی آرژانتین، نام هموطنشان، مسی را در جمع بهترین‌ها قرار ندادند و رونالدو را بهترین بازیکن جهان معرفی کردند و برای گزینه‌های بعدی‌شان هم به ابراهیموویچ و آدبایور، جرارد و تورس رای دادند.
کد خبر: ۲۲۹۸۰۵
البته برخورد‌های شخصی برای انتخاب بهترین بازیکن سال فوتبال جهان، در مورد سرمربی تیم ملی پرتغال هم وجود دارد. کارلوس کوئروز که اختلافاتش با رونالدو، بر هیچ کس پوشیده نیست به عنوان سرمربی تیم ملی پرتغال، ژاوی، کاکا و ابراهیموویچ را به عنوان 3 بازیکن برتر جهان معرفی کرد و هیچ نامی از رونالدو در فهرست خود نیاورد.

با این حال رونالدو که در موفقیت‌های سال گذشته منچستریونایتد نقشی غیر قابل انکار داشت، با 953 امتیاز، جایزه سال 2008 فیفا را از آن خود کرد. این هافبک گلزن درحالی عنوان مرد سال فوتبال جهان را به خود اختصاص داد که لیونل مسی مهاجم تکنیکی بارسلونا 678 امتیاز، فرناندو تورس مهاجم اسپانیایی لیورپول 203 امتیاز، کاکا بهترین بازیکن جهان در سال 2007، 183 امتیاز و ژاوی هرناندز، بهترین بازیکن یورو 2008، 155 امتیاز کسب کردند.

بهترین بازیکن جهان در سالی که گذشت 42 گل برای شیاطین سرخ به ثمر رساند و همراه این تیم قهرمانی در لیگ برتر، جام باشگاه های اروپا و جام باشگاه‌های جهان را جشن گرفت.

رونالدو که پس از فیگو، به عنوان دومین‌ بازیکن پرتغالی، جایزه مرد سال فوتبال جهان را به دست می‌آورد، پس از این موفقیت بزرگ گفت: رویایم به حقیقت پیوست. هم اکنون احساس فوق‌العاده‌ای دارم و این لحظه‌ای برای من خارق‌العاده است. بسیار خوشحالم و دریافت این جایزه را به سبب تلاش‌هایم در سال 2008 شگفت‌انگیز می‌دانم.

در مراسم دوشنبه شب، مارتا ویرا داسیلوا، مهاجم 23 ساله تیم ملی فوتبال زنان برزیل هم برای سومین سال پیاپی جایزه بهترین بازیکن فوتبال زنان را از آن خود کرد. او که از سال 2002 در تیم‌ملی برزیل توپ می‌زند،تاکنون موفق شده در 45 بازی ملی 47 گل به ثمر برساند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها