عکاس «جام‌جم» برگزیده یادواره عکس یاران حسین(ع) شد

نمایش سوگ نگاره‌های ایرانیان در غم سالار شهیدان

گروه فرهنگ و هنر: نخستین یادواره عکس یاران حسین (ع) در حالی به معرفی برگزیدگان خود در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پرداخت که به عقیده کارشناسان هنری، آثار به نمایش در آمده در این نمایشگاه بزرگ عاشورایی قبل از هر چیز ، نمایشگاهی از آداب و رسوم فرهنگ مردمان ایران در گوشه گوشه کشور در عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) است.
کد خبر: ۲۲۷۲۰۵

به گزارش خبرنگار ما مراسم گشایش جشنواره که با هنرنمایی هنرمندان تعزیه و همچنین هنر اجرای گروهی از هنرمندان تئاتر در سالن‌های مرکز آفرینش‌های کانون در قالب مفاهیم عاشورایی آغاز شد متفاوت ترین افتتاحیه یک نمایشگاه هنری را در سال جاری رقم زد تا در این نمایشگاه، آثاری از 360 هنرمند در قالب 360 اثر هنری به نمایش در آید که به گفته برگزارکنندگان نمایشگاه، آمار بالایی در حوزه نمایشگاه‌هایی از این دست به شمار می‌رود.

آیین‌های مختلف مردم ایران در عزاداری ایام محرم به همراه تصاویری از کودکان عاشورایی و صحنه‌هایی از تعزیه بخش زیادی از آثار به نمایش در آمده در این نمایشگاه را تشکیل می‌دهد که در جای خود می‌تواند در قالب  یک پژوهش مردم‌نگارانه مورد بررسی قرار گیرد.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، مجتبی آقایی هنرمند عکاس و یکی از اعضای هیات داوری این برنامه طی سخنانی با اشاره به این‌که امروزه نگاهی تشریفاتی به عکاسی می‌شود در صورتی که هیچ ابزار و رسانه‌ای مانند عکس نمی‌تواند کاربرد و تاثیر داشته باشد، گفت: بعد از انقلاب در حوزه هنرهای تجسمی‌ بخصوص عکس پیشرفت بسیار خوب و خیز بلندی داشته‌ایم و کاربرد این هنر از سوی ادارات شناخته شده و حرکت رو به جلو است ولی راه نرفته بسیار داریم.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به مدیران و برگزارکنندگان این برنامه پیشنهاد کرد با توجه به این‌که حوزه ایجابی فرهنگ و هنر دفعه‌ای نیست، در راه استمرار این برنامه بکوشند.  به گفته وی آثار این نمایشگاه را وی به همراه محمد ستاری،‌ یدالله صمدی،‌ محمد مهدی رحیمیان و گیتی نوروزیان داوری کرده اند که از معیارهای انتخاب آثار برگزیده تکنیک بالا،‌ پرداخت هنرمندانه، انتخاب درست سوژه و تطابق آثار با مواردی که در فراخوان آمده، لحاظ شده است.

در ادامه این مراسم برگزیدگان یادواره معرفی شدند که در این میان، مجید آزاد عکاس «جام‌جم» در قسمت تک عکس به عنوان نفر برگزیده معرفی شد.

همچنین در این مراسم امین نظری برای مجموعه عکس شهادت جانباز شیمیایی ، مجتبی کوچکی برای مجموعه عکس پیرغلامان بازار تهران، جابر تفضلی برای مجموعه عکس بدون عنوان، حسن غفاری برای مجموعه عکس محرم 1385‌ دیگر نفرات برگزیده این یادواره بودند که جوایزی به آنان اهدا شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها