به این ترتیب، جسد مقتول احمد برای بررسی علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و کارآگاهان در ادامه تحقیقات از شاهدان حادثه پی بردند احمد پس از مشاجره خیابانی با مرد جوانی به نام ناصر به قتل رسیده است.
با اطلاعاتی که کارآگاهان از شاهدان حادثه به دست آوردند، ناصر به اتهام قتل تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و پس از جستجوهای پلیس، متهم فراری در یکی از محلههای شهرستان گلستان دستگیر شد و با انتقال به مرکز پلیس، مورد بازجویی قرار گرفت و اعتراف کرد که طی مشاجره خیابانی، احمد را به قتل رسانده است.
بنابراین، متهم به قتل پس از بازسازی صحنه قتل روانه زندان شد و پرونده وی با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شد و ناصر متهم به قتل با توجه به درخواست اولیای دم، به قصاص محکوم شد و حکم صادر شده پس از تایید قضات دیوان عالی کشور برای اجرا به شعبه اجرای احکام دادسرای شهرستان گلستان ارسال شد و متهم به قتل در یک قدمی مجازات قرار گرفت تا این که 2 روز قبل، پس از 10 سال محکومیت در زندان، وقتی قرار بود حکم مرد قاتل اجرا شود، اولیای دم احمد از حق خود گذشت کردند و مرد زندانی با گذراندن 10 سال ندامت و پشیمانی، از زندان آزاد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم