بذل و بخشش پادشاه اردن و عربستان

316 هزار دلار جواهر به رایس هدیه دادند

خانم کاندولیزا رایس وزیرخارجه آمریکا در طول سال 2008 حدود 316 هزار دلار جواهر از پادشاهان اردن و عربستان هدیه گرفت که 3 برابر قیمت هدایای پادشاهان فوق به جورج بوش، رئیس‌جمهور آمریکا بود.
کد خبر: ۲۲۴۹۹۲

 به گزارش بی‌بی‌سی ، از جمله هدایایی که به لارا بوش بانوی اول آمریکا داده شد آجیل و میوه خشک اهدایی دالایی لاما بود که 6 دلار قیمت داشت.

در اوایل سال پادشاه اردن یک مجموعه کامل از جواهرات الماس و زمرد به ارزش 147 هزار دلار به رایس داد. پادشاه عربستان در ماه ژوئن یک مجموعه جواهر به قیمت 165 هزار دلار به رایس داد تا روی دست همتای اردنی خود بلند شده باشد.

وی در سال 2005 نیز جواهراتی به ارزش 170 هزار دلار به رایس داده بود که به گزارش وزارت خارجه آمریکا تاکنون خبر آن افشا نشده بود.

لارا همسر بوش هم مجموعه جواهراتی از پادشاه سعودی گرفت که قیمت آن 85 هزار دلار بود. خود بوش در سال 2007 از پادشاهان فوق هدایایی به ارزش بیش از صدهزار دلار گرفت.

فردریک راینفلت ، نخست‌وزیر سوئد یک اره‌برقی مخصوص به ارزش 570 دلار که ساخت سوئد است به بوش داد. نخست‌وزیر سنگاپور نیز وسایل ورزشی به قیمت 450 دلار به بوش هدیه داد.

همسر شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن به خانم بوش چند بالش به قیمت 100 دلار هدیه داد که اسامی و تصاویر بارنی و میس بیزلی سگ‌های اول آمریکا (!) با دست روی آن گلدوزی شده بود.

متاسفانه برای دریافت‌کنندگان، براساس قانون آمریکا که سیاستمداران و مقامات را از پذیرش هدایا در تقریبا هر شرایطی منع کرده است ، این هدیه‌ها از اموال عمومی به حساب می‌آیندو باید به اداره خدمات عمومی تحویل داده شوند.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها