نماینده ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی (ره):

محروم‌یابی کار کمیته امداد است نه گدا پروری

نماینده ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: کار کمیته امداد گداپروری نیست بلکه محروم یابی در اعماق کشور و حمایت از آنها است.
کد خبر: ۲۱۹۵۷۸
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) حبیب الله عسگراولادی در گردهمایی معاونان توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد سراسر کشور با گرامیداشت هفته بسیج اظهار داشت: بسیج و ارزش آفرینی بسیج بی‌نظیر است و این نیرو هیچ‌گاه برای دشمنی قابل کشف و شناسایی نبوده و نخواهد توانست حرکت مقدس بسیج را ناکارآمد کند.

عسگراولادی تصریح کرد: مسولان باید برنامه‌های بزرگداشت بسیج را پر خیر و برکت‌تر از سال‌های گذشته برگزار کنند.

وی با استفاده از تفسیر آیات 34 به بعد سوره ابراهیم (ع) یادآور شد برخی قدرت شمارش نعمت‌های خداوند را ندارند و افراد دیگری نیز حق دیگران را چپاول می‌کند و عده‌ای نیز انسان‌های ناسپاس بوده و نعمت‌های خداوند را نابود می‌کند لذا میتوان گفت استفاده بیش از اندازه و با اندوختن سرمایه بیش از نیاز از سوی برخی افراد جامعه عوامل ایجاد فقر است.

نماینده ولی فقیه در کمیته امداد افزود: هیچ فقری وجودندارد که برطرف کردن علت آن امکان پذیر نباشد، لذا برای پرداختن به معلو بایستی به علت هم عنایت داشت و در جریان برخوردار شدن مناطق محروم باید وجهه همت مسئولان بلند پایه باشد.

عسگراولادی با تاکید بر توجه رو به رشد مشارکت‌های مردمی به صورت سنتی خاطرنشان کرد: باید هر روز در توسعه مشارکت‌های مردمی تحول ایجاد کنیم.

وی تاکید کرد راه حل برخی مشکلات تنها پرداخت وام نیست بلکه باید راه حل‌هایی شناسایی شود که از علت‌های محرومیت جلوگیری کرده و از بروز و ظهور معلول که همان پدیده فقر است پیشگیری کند.

عسگراولادی با تکیه بر اصل افتخار کمیته امداد به محروم‌یابی گفت: کار کمیته امداد گدا پروری نیست، بلکه محروم‌یابی در اعمال کشور است وحمایت از محرومین و هدایت آنها به اشتغال بومی و سالم و سلامت و نشاط زندگی آنها است.

وی تصریح کرد: فعالیت‌های کمیته امداد باید به گونه‌ای باشد که فاصله طبقاتی را کاهش داده و رفاه نسبی را برای خانواده‌های تحت حمایت ایجاد کند.

وی تاکید کرد: کمیته امداد با تکیه بر توسعه مشارکت‌های مردمی در صدد است تا توانایی خود را برای خدمت به محرومان افزایش دهد.

نماینده ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی ضمن تقدیر از ریاست جمهوری و دولت و مجلس شورای اسلامی در توجه به مشکلات و نیازمندی‌های طبقات محروم اظهار امیدواری کرد: با همکاری و هماهنگی هر چه بیشتر قدم‌های مؤثرتری در زمینه زدودن فقر در کشور برداشته شود و محرومان و نیازمندان را به ایمان و توان خود آشنا و هدایت کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها