دزدهای حرفه‌ای 62 تن آهن را خوردند

گروه حوادث: اعضای باند 5 نفره سارقان به عنف که با بستن دسـت و پـای نـگهبانان ساختمان‌های نیمه‌کاره، کارگاه‌ها و کارخانه‌های حومه شهر پاکدشت، 62 تن آهن‌آلات به ارزش تقریبی 150 میلیون تومان سرقت کرده بودند، با تلاش ماموران پلیس آگاهی این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند. بـه گزارش مرکز اطلاع‌رسانی پلیس استان تهران، سرهنگ زنده‌شو رئیس پلیس پاکدشت در تشریح جزئیات این پرونده گفت: شهریور ماه امسال در پی شکایت شهروندان مبنی بر این که افرادی نیمه شب‌ها، پس از بستن دست و پای نگهبانان اقدام به سـرقـت آهـن‌آلات از کـارخـانـه‌هـا و سـاخـتـمان‌های نیمه‌کاره مـی‌کـنـنـد، بـلافـاصـلـه مـوضـوع از سـوی ماموران پلیس آگاهی پاکدشت بررسی شد.
کد خبر: ۲۱۸۲۱۹

وی گـفـت: پـس از بـررسـی، کـارآگـاهان متوجه شدند نحوه سـرقـت در تـمامی سرقت‌ها مشابه بوده است، بنابراین فرضیه روبه‌رو شدن پلیس با یک باند تبهکار حرفه‌ای قوت گرفت و کـارآگـاهـان ویژه‌ای از پلیس آگاهی مامور رسیدگی به پرونده شدند.

زنده‌شو ادامه داد: پس از 2 ماه کار پلیسی، سرانجام ماموران نیمه شب 7 آبان ماه امسال به یک دستگاه خودروی نیسان دارای6 سـرنشین که بی‌توجه به فرمان ایست پلیس، بر سرعت خود افزودند، مشکوک شدند.

رئیس پلیس پاکدشت گفت: در تعقیب و گریز و تیراندازی، 3 تن از سرنشینان با استفاده از تاریکی هوا متواری شدند و 3 متهم دیگر دستگیر و به اداره پلیس منتقل شدند.

وی تــصــریــح کـرد، مـتـهـمـان ابـتـدا مـنـکـر سـرقـت شـده اما پس از تحقیقات، کارآگاهان متوجه شدند 2 تن از متهمان دستگیر شده از افراد سـابـقـه‌دار و تـحـت تـعـقیب پلیس در امر سرقت آهن‌آلات هستند، بنابراین مـــتـــهــمــــان بــــه ســــرقــــت 62 تــــن آهــــن‌آلات بــــه ارزش تــقــــریــبــــی 150 میلیون تومان از ساختمان‌های نیمه‌کاره، کارگاه‌ها و کارخانجات حومه شهر در 2 ماه گذشته اعتراف کردند که طی عملیاتی، 2 متهم دیگر نیز همراه 5 دستگاه خودرو در تهران دستگیر شدند.

زنــده‌شــو اضــافــه کــرد: ایــن بــانـد 5 نـفـره پـس از شـنـاسـایـی سـاختمان‌های نیمه‌کاره، کارگاه‌ها و کارخانجات حومه شهر نـیـمـه‌شب‌ها پس از بستن دست و پای نگهبان اقدام به سرقت آهن‌آلات می‌کردند و متواری می‌شدند.

رئیس پلیس پاکدشت در پایان یادآور شد: متهمان به نام‌های نبی ــ ع، ارشد ــ ع، بهرام ــ ع، جعفر ــ ب و چنگیز ــ م تاکنون به 27 فقره سـرقـت از شـهـرهـای قـرچـک، ورامـیـن، پـیـشـوا، حسن‌آباد قم، کهریزک، شهر ری، قیامدشت و پاکدشت اعتراف کرده‌اند.

گفتنی است؛ 5 متهم دستگیر شده جهت تحقیقات بیشتر در اخـتـیـار پـلـیـس پـاکـدشـت قرار دارند و تلاش جهت دستگیری خریداران اموال مسروقه متواری ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها