در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
میوه نارگیل کرویشکل است که قسمت خارجی آن ضخیم و سفت و متشکل از الیاف نباتی و داخل آن صاف و سخت است. درخت آن در هر سال حدود 50 عدد نارگیل میدهد. نارگیل هنگامی که نارس است مقدار بیشتری شیر دارد ولی بتدریج که میوه میرسد مقدار شیر آن کمتر میشود.
گوشت این میوه دارای آنزیمهای مختلف انورتین، اکسیداز و کاتالاز است و در شیر آن اسیدهای آمینه مختلف موجود است.
گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و شیر آن کمی گرم و مرطوب است.
نارگیل به دلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاقکننده است و حرارت داخلی بدن را افزایش میدهد، همچنین برای خوشبو کردن دهان نیز مفید است.
این میوه ضعف کبد را درمان میکند، ادرار را زیاد کرده، درد مثانه را رفع میکند و مداواکننده زخمهای بدن است.
ریشه درخت نارگیل برای ناراحتیهای کبدی همانند یرقان مفید است و دمکرده آن اسهال خونی را برطرف میسازد.
شیر این میوه ضد سم است و برای برطرف کردن آبآوردگی از آن استفاده میشود، همچنین برای معالجه پوستی مفید است.
روغن نارگیل که از تقطیر گوشت سفید آن به دست میآید حافظه و هوش را تقویت میکند و در درمان کمردرد نیز موثر است.
نارگیل دیرهضم است و در بدن تولید خلط میکند بنابراین بهتر است با شکر خورده شود.
این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است در گرممزاجان اشکالاتی تولید کند، از این نظر این گونه افراد باید آن را با میوههای ترش، لیمو یا هندوانه بخورند، خوردن آن برای سردمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمیکند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه